Home + Budgettip | Teddy gilet van Action in twee kleuren!

Budgettip | Teddy gilet van Action in twee kleuren!

Afgelopen woensdag fietste ik naar de stad voor wat boodschappen én om even naar de Zeeman te gaan voor het teddy gilet dat ik overal zag en mij ontzettend leuk leek. Helaas was deze uitverkocht en volgens het meisje in de winkel ging het heel erg hard. Jammer voor mij, maar het was niet anders. Totdat ik gisteravond opeens het teddy gilet van Action zag. Deze was er in twee kleuren en ook nog eens goedkoper dan het gilet van Zeeman, namelijk €6,49! Ik trok mijn schoenen aan en reed nog even snel naar de Action. Daar nam ik het laatste gilet mee. De witte variant was uitverkocht, maar de bruine is ook heel erg leuk!

Teddy gilet Action

Als je het gilet wil, zou ik niet te lang wachten. Bij de Zeeman vlogen ze de winkels al uit en dat is hier niet anders, aangezien ik ook de laatste had. Het gilet is verkrijgbaar vanaf maat S tot en met XL. Zelf draag ik een M en dat vergelijkbaar met maat 40/42. Hij valt goed op maat, misschien zelfs nog wel een beetje ruim. Het is een kort model. Anders dan de teddy gilets die we vorig jaar zagen. Dat waren de lange modellen, maar dan is deze en stuk praktischer om te dragen.

Zo’n gilet maakt iedere, simpele outfit net even wat leuker. Hier draag ik hem net een zwarte Red Button jeans en een gestreepte longsleeve/trui. Lekker basic met een sneaker eronder. Nu zou ik dit niet zo snel dragen zonder jasje, omdat het dan wel heel somber wordt, maar je ziet dat een gilet ook heel leuk is. Eigenlijk de perfecte herfst outfit!

Verder is het een fijn gilet om ’s avonds in huis aan het trekken als het wat afkoelt, maar je nog niet de verwarming heel hoog wil zetten. Het is inmiddels duidelijk: de teddy trend blijft nog wel even. Gelukkig maar, want ik vind het ontzettend gezellig!

Voor welke van de twee kleuren zou jij gaan of zou je ze allebei meenemen? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 22 september 2023 / 12:57

    Het lijkt me een heerlijk warm gilet. Wat leuk dat dit gewoon bij de Action te koop is!