Home + Diary | Een paar dagen vrij, opruimen en natuurlijk Moederdag!

Diary | Een paar dagen vrij, opruimen en natuurlijk Moederdag!

Wat een fijne week hebben we achter de rug! Ik was een paar dagen vrij en dat was heerlijk, want ik was erg moe en had zin om vooral zo min mogelijk te werken haha. Dat heb ik dan ook gedaan en ik moet zeggen dat het fijn was. Wel hebben we flink opgeruimd. Ik ging met de jongens op stap, we waren toerist in eigen stad, mijn zus was jarig, zaterdag gingen we met zijn vieren op stap en ik werd verwend met Moederdag. Kijk gezellig mee naar onze week!

Maandag

Goedemorgen maandag! Ik ben vandaag op kantoor en de jongens gaan met opa en oma op pad. Milan pakt de trap, wij de lift haha.

Als we ’s avonds naar huis rijden, staat de brug uiteraard weer open. Ach, het is mooi weer!

Eenmaal thuis is het nog even tijd voor dit.

’s Avonds komt de Moederdag Blogbox binnen. De unboxing hiervan heb je al kunnen zien en lezen.

Dinsdag

De jongens gaan de ochtend nog naar opa en oma en de middag werk ik thuis. Als we naar huis fietsen staat de brug wederom open 😉

Milan zoekt ’s middags al het Brandweerman Sam speelgoed uit voor de verkoop. Het is een hoop en het is inmiddels ook al verkocht.

Na het eten ga ik met Milan naar de Action. We halen spullen voor de avondvierdaagse, wat spullen voor thuis, maar vooral veel dingen die Milan nodig heeft voor schoolkamp.

Woensdag

Vandaag werk ik nog twee uur thuis en ik begin vroeg. Hierna ben ik namelijk een paar dagen vrij en we hebben afgesproken met vriendin Chantal en haar jongens bij…

… Jumpsquare! Even een uurtje uitrazen.

Na het jumpen doe ik nog wat boodschappen met de jongens. Ook gaan we op zoek naar een slaapzak voor kamp. Eenmaal thuis komt dit te gekke pakket van Bundleboon binnen voor Floris. Dit krijg ik voor een samenwerking en zijn de fijne dingen van het bloggen.

Na het eten ga ik snel naar de stad voor mijn wenkbrauwen en nagels. Als ik iets van mijzelf mag noemen waar ik blij mee ben, dan zijn dat mijn wenkbrauwen. Deze zijn vol, mooi van kleur en als ze zijn geëpileerd, zijn ze superstrak.

Maar ik ben uiteraard op tijd voor de dodenherdenking. Opdat we nooit vergeten…

Donderdag

Vandaag hangen we de toerist uit in eigen stad en halen we de enige, echte kaaswafel bij mijn collega Annet. Ze werkt niet alleen bij ons op kantoor, maar bedacht ook de kaaswafel waarmee ze zelfs op tv is geweest en inmiddels al enkele jaren de kaasmarkten in Nederland verovert. Ze zijn echt heerlijk! Tot september kun je iedere donderdag (met uitzondering van Hemelvaart, dan is er een ander evenement) de kaasmarkt in Gouda bezoeken en zo’n lekkere kaaswafel proeven.

En als we dan toch op stap zijn, pakken we het liefst nog een terrasje 😉

Daarna gaan we nog even verder de stad in en eenmaal thuis maken we snel de toi toi toi cadeautjes af voor Milan die in juni in de schouwburg staat. Ik weet het, het is erg vroeg, maar de komende weken wordt het zo druk dat ik het fijn vind dit klaar te hebben staan.

Daarna rijden we door naar mijn zus. Zij is jarig vandaag! Floris krijgt een felicitatie van Moos.

De planten water geven bij mijn lieve omaatje.

Onze logees zijn er nog steeds en hebben volgens mij honger haha.

De perfecte afsluiter van deze mooie dag!

Vrijdag

Ik ben nogal een zeur in huis, ook als het gaat om de was. Gisteren heb ik de jassen en bodywarmers van de jongens nog even gewassen. Fijn dat het weer fris aan de kapstok hangt. Hou ik van haha.

Milan viert het feestje in de auto nog even door.

We halen nog wat spulletjes voor de cavia’s, maar eenmaal thuis doen we niet zoveel meer. Ik pak nog wel even deze cadeautjes in. Ik vind het leuk er net even wat leukers van te maken.

Zaterdag

Goedemorgen deze zaterdag! Ik begin met het verschonen van de bedden van de jongens en ondertussen houdt Pat zich bezig met de boodschappen die worden bezorgd.

Daarna begint onze opruimwoede en zoeken we de kleding en het speelgoed van Floris uit. Wat weg kan zetten we te koop.

Kijk een wat we binnen krijgen? Dit prachtige pakket krijgen we van Omoda. We worden flink verwend deze week. De rood/zwarte Nikes zijn voor Pat, de witte voor Milan en de Diadora sneakers voor mij.

Floris moet nog naar de kleutergym, maar als hij terug is rijden we richting Zoetermeer voor het springkussenfestival.

Als de jongens zijn uitgesprongen, rijden we naar Reeuwijk en ploffen we neer op het terras. Heerlijk!

Zondag

Moederdag vandaag! Ik word flink verwend door mijn mannen. Wat een cadeau is dit toch!

Moederdag of niet, dit gaat gewoon door.

Ondertussen wacht beneden een lekker ontbijtje.

In de middag gaan we even borrelen bij Keck. Floris is ook mee, maar die was al druk aan het spelen haha. Eenmaal thuis hebben we nog een beetje in huis gerommeld en gingen we natuurlijk naar de liefste moeder van de wereld, namelijk de mijne!

Dit was onze week. Komende week wacht een drukke week op het werk en voor Mamablogger. Ik wens jullie een fijne week!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    9 mei 2022 / 05:30

    Wauw, hoe je temidden hiervan ook nog zoveel boeken afgelopen tijd hebt lukken lezen weet ik niet, maar ik heb weer genoten van al jullie belevenissen!!
    Het springkussenfestival moet ik onthouden voor volgend jaar want wij waren woensdag op een Paw Patrol middag in Krimpen aan den IJssel en de meiden waren er niet weg te slaan ? en met Koningsdag op de Markt deden ze ook niets liever dan over de opblaasbare stormbaan, dit ziet er heel leuk uit!!
    Ik heb afgelopen vrijdag het fotoboek opgehaald rondom 750 jaar (stadsrechten van) Gouda. Heel tof om te zien hoe een hele reeks fotografen het alledaagse leven van de stad hebben weten te vangen en hoe herkenbaar sommige dingen zijn maar ook hoe verrassend sommige foto’s van overbekende straten zijn door de lens van een fotograaf! Weet niet of je er al van had gehoord maar wat mij betreft een aanwinst, als koffietafelboek én collectors item over onze mooie stad!!