Home + Diary | De zon schijnt en naar de dierenarts met Bobby

Diary | De zon schijnt en naar de dierenarts met Bobby

Afgelopen week scheen de zon eindelijk weer, heb je daar ook zo van genoten? Het leverde in ieder geval mooie plaatjes op ?. Maar het was ook de week waarin we naar de dierenarts moesten met onze kat Bobby. Hij lijkt te gaan dementeren, maar is lichamelijk nog heel goed. Heel lastig om dan een beslissing te nemen. Verder werkte ik twee keer op één van onze locaties en we hadden een verjaardag in het weekend. Kijk je weer mee?

Maandag

Onze kat Bobby is bijna 18 jaar en hij hoort al zijn hele leven bij ons. We denken echter dat hij begint te dementeren en dat heeft soms vervelende gevolgen. Ook vanochtend is hij heel onrustig en blijft hij maar miauwen. Vandaag toch maar even – met lood in mijn schoenen, dat wel – de dierenarts bellen.

Op weg naar kantoor en er hangt een gezellige boodschap aan de deur.

Lunchwandeling! Ik heb zoveel geluk met mijn collega’s. Altijd al gehad en dat is echt een groot geluk. Ondertussen heb ik ook de dierenarts gebeld. Woensdag moeten we erheen.

En aan dit heerlijke weer kunnen we best wennen. Het is zelfs geen straf als de brug open gaat.

En de maandag sluiten we natuurlijk af met de Verhulstjes. Heerlijke tv!

Dinsdag

De bakfiets is weer bevroren, maar hij doet het gelukkig nog wel. Heel fijn, want dan kan ik lekker op de fiets naar het werk met dit mooie weer. Maar eerst breng ik natuurlijk Floris naar school.

Floris speelt vanmiddag bij een vriendje dus die haal ik aan het einde van de middag op. Milan is ook de hele middag buiten, zo fijn dat dat weer kan na al dat slechte weer.

Woensdag

Vanmorgen werk ik nog even, maar daarna moet ik er toch echt aan geloven en met Bob naar de dierenarts. De dierenarts gaat inderdaad uit van dementie en gezien zijn hoge leeftijd én het feit dat hij echt in de war en onrustig is. We kunnen besluiten hem in te laten slapen, maar kiezen daar uiteindelijk niet voor. Het voelt niet goed en we willen hem graag nog bij ons houden. Het klinkt gek, maar hij is er toch nog goed genoeg voor en lichamelijk helemaal in orde. We besluiten eerst met medicatie aan de slag te gaan.

Er komt een vriendje van Floris spelen, maar dit speelafspraakje is wat korter omdat we Milan weg moeten brengen naar de musical. Als Milan daar is, gaan Floris en ik even tanken en langs de kringloop in de hoop dat we carnavalskleding kunnen vinden voor een feestje op school. We slagen helaas niet en komen nog in een korte file terecht. Op de achterbank zingt Floris gezellig mee met K3.

Donderdag

Ik kan zo genieten van dit soort mooie plaatjes.

File bij de enige in- en uitgang van onze wijk, want er staat een vrachtwagen met pech op de rotonde. Uiteindelijk lukt het me om via het gras en een stukje fietspad eruit te komen. Ik haal mijn collega op en hij brengt koffie mee! We gaan naar één van onze locaties voor een fotoshoot: sfeerbeelden maken voor onze nieuwe website. Zo’n onwijs gaaf project!

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer. Ik ben druk met werk en ook wel een beetje leeg en moe. Soms heb je dat weleens.

Vrijdag

Jeetje, het is al druk op Mamablogger op de vroege morgen. Dit heeft alles te maken met het artikel over de Action van afgelopen week. Deze lijkt ergens gedeeld te zijn en heel veel lezers te trekken. Blij mee!

Vandaag gaan we weer foto’s maken op locatie en ik ben daar vroeg. Ik zoek dan altijd even een plekje om te werken. Ik ken veel collega’s op locatie, maar het is ook goed om te horen hoe het daar gaat, wat sfeer te proeven, met bewoners en medewerkers te praten etc. Ik kom mijn tante en nicht nog tegen en er worden weer prachtige foto’s gemaakt. Productieve ochtend! Daarna fiets ik naar kantoor en ik werk tot 17.00 uur.

Taxi Mama wacht weer eens op haar kind haha.

Zaterdag

Gisteren de dag afgesloten met meer dan 10.000 bezoekers!

En er wordt weer vroeg geknutseld.

Aan het einde van de ochtend gaat Floris weer naar de kleutergym en ’s middags ga ik met de jongens op pad. Eerst naar Waddinxveen en later nog even naar de Kwantum en Action in Gouda. Floris heeft komende week een kinderfeestje dus we kopen onder andere een cadeautje.

Ik sluit de dag af met een heel fijn boek van Jenny Colgan. Ik hou van haar boeken!

Zondag

Ik word wakker met flinke hoofdpijn en kan niet meer slapen. Als ik de bezoekersaantallen van gisteren check, zie ik dat het gisteren ook lekker druk was. Het tweede screenshot is van deze ochtend. Deze aantallen willen we iedere dag wel.

Cadeautjes maken voor de juffen en meesters. Komende week worden de verjaardagen van alle leerkrachten tegelijk gevierd. Voor de juffen van Floris heb ik geld gestort zodat een andere moeder van het totaalbedrag wat leuks kan kopen voor zowel de juffen als de klas. Toch geef ik ook hem iets mee.

Tussen de middag rijden we naar de verjaardag van onze kleine vriend Jason. We gaan nog even naar huis en rijden daarna naar mijn ouders om daar te eten. Mijn zus, zwager en neefje komen ook, gezellig!

Wat een week! Ik hoop dat het komende week rustiger wordt met Bobby, want ik zit er behoorlijk mee. Verder blijft het goed weer dus laten we daar maar lekker van genieten. Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Debby
    13 februari 2023 / 10:34

    Heerlijk die kleine bakkerij serie! Er zijn er nog 2 na die wat je nu las ? in heb toevallig t 3e deel dit werken uitgelezen haha