Home + Diary | De leukste, zonnige foto’s van afgelopen week

Diary | De leukste, zonnige foto’s van afgelopen week

Het zijn nog steeds heel gekke weken en omdat de dagen er redelijk hetzelfde uitzien, zou een gewone diary heel eentonig worden. Ik denk dat dat niet leuk is om te lezen, maar dat wil niet zeggen dat het geen fijne week was. De zon scheen volop en het is Pasen. Daarom heb ik de leukste, zonnige foto’s van afgelopen week verzameld in deze ‘soort van diary’. Kijk je mee?

Het begin van de week; vooral Floris vond het even lastig

Aan het begin van deze week maakte ik deze foto’s van de jongens. Eentje die onbedoeld heel veel vertelde over de situatie waar we in zaten. Floris was uit zijn doen, was helemaal klaar met alles en Milan als grote, stoere broer die zich overal heel groot voor voelde. Ook voor mijn hulp tijdens het huiswerk bijvoorbeeld. En die combi was even pittig. Ik was er wel even klaar mee, maar zij ook. Gelukkig ging het de rest van de week weer beter.

Berenjacht medailles en buiten spelen

Deze week kwamen de berenjacht medailles binnen van de jongens. Ze wisten van niets en hoewel Milan misschien al wat te groot is voor de berenjacht, bestelde ik er toch één voor hem als herinnering aan deze gekke tijd. Ik vond het wel leuk om iets tastbaars te hebben voor ze.

Deze week konden we ook lekker veel de tuin in al deed ik dat niet zo vaak als ik had gewild. Ik was veel aan het werk, ook voor de blog en even rustig zitten was er met onze ondeugende Floris niet bij. Daarbij had ik deze week ook ontzettende last van hooikoorts waardoor ik mij binnen vaak beter voel dan buiten.

Wandelen met Chantal

Donderdag zijn Chantal en ik een stuk gaan wandelen. Lekker na het eten door de binnenstad van Gouda. Uiteraard hielden we afstand tijdens het lopen en zijn we door een aantal rustige straatjes gegaan om zo min mogelijk mensen tegen te komen. Dit stukje vind ik zelf één van de mooiste verborgen stukjes van Gouda. Het zit in een straatje en als je dit poortje niet kent zou je er zo voorbij lopen. Als de zon hierin schijnt is het echt prachtig.

Een zaterdag met mijn jongens

Afgelopen zaterdag moest Patrick onverwachts werken en dus was ik alleen met de jongens. We besloten er een lekkere dag van te maken.

Ik ben niet zo’n keukenprinses, want ik vind koken en bakken helemaal niet leuk, maar dit keer maakte ik een uitzondering en bakten Milan en ik samen een cake. Appeltje eitje natuurlijk, maar het was leuk dit samen te doen. Hij was supertrots op het eindresultaat. Leuk weetje: de mixer die we gebruikten is nog van mijn opa en oma geweest. Mijn opa overleed in 2000 en mijn oma in 2009, kun je nagaan hoe oud deze mixer is. Hij is nog in perfecte staat en ik hoop dat ‘ie nog lang meegaat. Zo zijn ze er toch nog een beetje bij.

In de middag hebben we een stukje gefietst, zijn we langs het werk van mijn zus gegaan en daarna fietsten we richting de stad om een ijsje te halen. Deze aten we op in een steegje ernaast. In de schaduw en lekker rustige. Kon ik meteen even een paar mooie foto’s maken.

Dit waren de mooiste, zonnige foto’s van afgelopen week. Verder bestond de week uit veel werken, Milans huiswerk, schoonmaken omdat alles veel sneller vies wordt nu, series kijken en een beetje rommelen.

Heb jij ook van die mooie zonnige foto’s kunnen maken?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *