Home + De leukste kaartjes voor de juf of meester om te sturen in deze Corona periode

De leukste kaartjes voor de juf of meester om te sturen in deze Corona periode

Natuurlijk had ik al enorm veel respect voor leerkrachten en dat respect is de afgelopen weken alleen maar gegroeid. Het lukt mij vaak niet eens om één kind gemotiveerd te krijgen, laat staan 30. En dan de manier van uitleggen. Ik heb begrippen gehoord waarvan ik het bestaan niet eens wist. Kenden jullie bijvoorbeeld het begrip ‘categorie 1o woord’? Ik niet hoor. Weet nog steeds niet precies wat het is, maar het bestaat blijkbaar en voor Milan is het volkomen logisch. Om de juf of meester in deze Corona periode te laten weten dat we aan ze denken én om hen een hart onder de riem te steken, zijn er heel veel leuke kaartjes te koop. Ik laat er een aantal zien.

Iedereen moet deze periode improviseren en dat is voor de leerkrachten niet anders. Opeens moeten zij instructiefilmpjes opnemen (terwijl ze zelf vaak ook kinderen thuis hebben), een aantal keren per week beeldbellen met de klas en natuurlijk zorgen voor voldoende lesmateriaal om de achterstanden niet te ver op te laten lopen. Ook zij leveren nu een behoorlijke prestatie en het is heel erg gek om van de één op de andere dag je klas voor langere tijd niet meer te zien. Ook dat heeft denk ik best wel impact. Laat de juf of meester van je kind(eren) weten dat je hem of haar waardeert en/of laat je kind(eren) een kaart schrijven om te laten weten dat ze de juf of meester missen.

De prachtige collectie van Dottig Kaartje

Ik ken Dottig Kaartje sinds kort via Instagram. Ik zag één van deze kaartjes en die vormde eigenlijk de inspiratie voor dit artikel. Ik vind deze kaartjes zo ontzettend mooi! Je krijgt er een envelop bij en voor maar €0,20 koop je er ook een mooie sluitzegel bij. De website van Dottig Kaartje is zeker een bezoekje waard en de kaarten zijn heel fijn geprijsd. Aanrader dus!

De kaarten en cadeautjes van Miek in Vorm

Ook Miek in Vorm ken ik van Instagram en toen ik op de website keek wilde ik alles wel bestellen, want er zijn niet alleen heel veel leuke kaartjes, maar ook veel kleine cadeautjes (waaronder leuke notitieboekjes) om cadeau te doen aan de juf of meester. Bijvoorbeeld wanneer jullie weer nieuw huiswerk moeten halen op school. Superleuk voor de juf of meester om te krijgen, maar ook onwijs tof om te geven, want kijk even naar dat zakje met panterprint. Dat is toch geweldig?!

De kaartjes van Kaartje2go

Kaartje2go heeft ook een collectie met kaarten voor de juf of meester. Het voordeel van Kaartje2go is dat je de tekst naar wens aan kunt passen. Je kunt er dus van alles in zetten. Naast de kaarten voor de leerkrachten heeft Kaartje2go ook kaartjes die leerkrachten naar de leerlingen kunnen sturen. Ook heel erg leuk!

De mooie teksten van Lentezoet

Je hebt vast weleens een tekst van Lentezoet gelezen. Teksten die je iedere keer weer weten te raken. Dat is nu niet anders met deze tekst voor de juf of meester. Als je zelf niet zo goed weet wat je moet zeggen of schrijven is dit dé manier om je waardering kenbaar te maken.

De hippe kaartjes van Jufz

De kaartjes van Jufz kwam ik ook tegen tijdens mijn zoektocht naar kaartjes. Naast gewone kaartjes zoals deze zijn er ook toffe mini kaartjes die je bij een cadeautje kunt doen bijvoorbeeld. De kaartjes zijn hip en minimalistisch en ik weet zeker dat je de juf of meester er heel erg blij mee maakt. De website heeft sowieso leuke cadeautjes dus ook zeker de moeite waard om even rond te struinen.

Dit waren ze, mocht je zelf nog een tip hebben, laat het dan gerust weten. Zullen we dan allemaal een kaartje sturen naar onze leerkrachten die nu ook hun best doen om ondanks alles een uitdagend lespakket te bieden?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 15 april 2020 / 00:24

    Ben momenteel ook kaartjes aan het maken en versturen gelijk ook een mooie ontspanning. En ook leuk om samen met je kids bezig te zijn.