Home + Diary | De laatste week van 2022!

Diary | De laatste week van 2022!

Goedemorgen bij eerste diary van 2023! Allereerst wens ik jullie een heel mooi, gezond en gelukkig 2023. Dat dit jaar in alle opzichten een beter jaar mag worden dan 2022. Afgelopen week was die gekke week tussen Kerst en Oud en Nieuw waarin je geen idee hebt welke dag het is. Ik begin de diary op dinsdag omdat jullie het fotoverslag van onze kerstdagen al hebben kunnen lezen. Deze week begon dus in de Cantharel, daarna werd ik geïnterviewd door het AD over het 10-jarig bestaan van mijn blog, maar ik ging ook weer aan het werk, ruimde de kasten van de jongens op én we vierden Oud & Nieuw. Kijk je mee naar de laatste week van 2022?

Dinsdag

De laatste ochtend in de Cantharel. Wat hebben we het weer fijn gehad. We zijn vroeg wakker dus ik geniet nog even van een warm bad en daarna van het heerlijke ontbijtbuffet. Daarna is het toch echt tijd om naar huis te gaan…

Uitpakken en wasjes draaien is zo gebeurd als we dat met elkaar doen. Om 14.00 uur staat er een journalist voor de deur om mij te interviewen over het 10-jarig bestaan van mijn blog. Bijzonder dat het AD het eerder door had dan ik haha. Onwijs gaaf dat ze mij benaderden voor een interview.

En zo’n 1,5 uur later wordt de foto gemaakt. Nu is het afwachten!

Kroelen op de bank ❤️.

Woensdag

Het is slecht weer en ik ben nog vrij dus heb me voorgenomen de kasten van de jongens eens goed uit te zoeken. Een flinke klus, maar zo fijn als dat gedaan is. We doneren flink wat kleding via de weggeefhoek en dat wordt vrijwel meteen opgehaald. Fijn dat we er mensen blij mee kunnen maken. Ook verkopen we wat kleding en er gaat het één en ander weg. Dat ruimt lekker op!

Met Milan oliebollen halen en testen voor Oud en Nieuw. De rest van de dag doen we niet zoveel meer.

Donderdag

De jongens hebben vakantie en Pat is nog vrij vandaag dus brengen ze mij naar het werk. Luxe én gezellig!

We hebben oliebollen op kantoor!

’s Middags werk ik thuis en na het eten gaan we nog even op pad. Ik haal de foto’s op die op mijn werk tijdens de kerstborrel zijn gemaakt met wegwerpcamera’s. Ook halen we wat vuurwerk. Ik vind dat zo zonde van het geld, maar blijkbaar is dit echt een mannending.

Een van de foto’s die is gemaakt op de borrel. geen idee wie deze foto maakte, maar ik had het naar m’n zin haha.

Vrijdag

Patrick moet vandaag weer werken en ik ook. De jongens gaan daarom in de ochtend naar opa en oma. Uiteindelijk is Pat toch eerder klaar en haalt hij de jongens begin van de middag weer op. Ik volg iets later en werk thuis nog eventjes door. Deze foto maak ik ’s avonds als dit boekje net is bezorgd. Floris wil heel graag leren schrijven, dus hebben we het één en ander voor hem gekocht om te oefenen. Morgen volgt er nog een koffertje waar van alles in zit om mee te oefenen.

Zaterdag

We beginnen de dag rustig. Daarna rijden we nog even naar Waddinxveen en naar Sugar Addict in Zoetermeer voor nieuwjaarscupcakes. Om 12.00 uur zijn we weer in de stad voor een eindejaarslunch bij Juuls. Even lekker het oude jaar afsluiten.

De cupcakes zijn voor na het eten en om wat foto’s mee te maken. Je bent blogger of niet haha ?.

We vieren Oud & Nieuw bij vrienden in Streefkerk. Gezellig en heel veel mooi vuurwerk.

En ik deed een poging om het vuurwerk eindelijk eens goed op de foto te krijgen…. Ik maak verder weinig foto’s, we waren lekker offline.

Zondag

Happy New Year!! Wij beginnen dit jaar goed door Milan te leren begroten. Hij heeft een bankieren app op zijn telefoon (hij kan daar niet mee betalen) en kan ons een Tikkie sturen. Iedere maand krijgt hij nu €15,- (naast het geld dat we sowieso voor de kinderen sparen) en dat mag hij in principe vrij uitgeven al houden we dat wel in de gaten natuurlijk. Pat en ik zijn deze maand jarig en we willen dat hij gaat leren dat je rekening moet houden met bepaalde kosten. Na de vakantie gaat hij naar de middelbare school en dan krijgt hij wat meer. Zo maken we vast een begin en zijn de afspraken duidelijk. Ik zal er binnenkort meer over vertellen.

Naar Bodegraven om bij het graf van mijn vader het kerstboompje weg te halen.

Op Nieuwjaarsdag naar mijn ouders. Mijn zwager, neefje en nichtje zijn er. Mijn zus moet werken en even later komen ook mijn broer en schoonzus binnen. Gezellig! Floris en Maud knutselen ondertussen dit mandje. Als Floris maar kan knutselen is hij blij. Fijn dat je dan zo’n grote nicht hebt die je wil helpen.

En op Nieuwjaardag zuurkool met spek, want dan heb je het hele jaar geen geldgebrek. We durven daar niet vanaf te wijken ?.

Dit was de laatste week van 2022. Ik hoop dat je een fijne week hebt gehad en wens je natuurlijk een heel mooi en gezond 2023 met veel meer plezier dan zorgen. Op naar de eerste week van januari!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *