Home + Diary | De jongens hadden een prima eerste week van de zomervakantie

Diary | De jongens hadden een prima eerste week van de zomervakantie

Zo, de eerste week van de zomervakantie van de jongens zit erop. Ze zijn deze week drie dagen naar opa en oma geweest en daar hebben ze zich heel goed vermaakt. Ze zijn namelijk met hen naar het Spoorwegmuseum en Madurodam geweest. Wij moesten nog werken, maar ik had woensdag een leuke en drukke dag en zaterdag ben ik gaan lunchen met mijn lieve, oude buurvrouw. Zondag gingen Patrick en Milan samen op stap en ook dat was gaaf! Kijken jullie weer mee naar onze week?

Maandag

Onze collega is jarig en hij woont in Utrecht. Daarom leek het hem leuk deze Utrechtse Dom chocolaatjes te trakteren. Het is eerder een bonbon met een heerlijke vulling. Ik had deze nog nooit eerder gegeten, maar hij was heerlijk.

Ondertussen stuurt opa foto’s door van het Spoorwegmuseum. De jongens hebben het prima naar hun zin.

’s Avonds gaan Milan en ik wandelen met mijn moeder. Ik wil wat meer bewegen ’s avonds en vindt het heerlijk om te wandelen. Overdag lukt dat niet vanwege het werk, maar ’s avonds kunnen we prima een uurtje wandelen.

Onderweg komen we deze plantenbieb tegen, hoe leuk is dat?!

En ik doe inspiratie op wat betreft de kleuren voor de achtergevel. Ik wil ook heel graag een combi van deze kleur groen en donkergrijs.

Dinsdag

Floris heeft zichzelf een nieuwe look aangemeten. Hier moet ik natuurlijk even een foto van maken ?.

Milan heeft ook een plantje meegenomen uit de plantenbieb. We gaan er goed voor zorgen!

Woensdag

Ik ben een dagje vrij en we beginnen de ochtend rustig. Daarna komt vriendinnetje Chantal gezellig langs met haar jongens. Als zij tussen de middag naar huis gaan, staat mijn neefje voor de deur. Ik maak dus geen foto’s. Een uurtje of twee later loop ik met de jongens de stad in voor wat boodschappen.

In de stad zie ik deze gaven oude, duivenmanden die je ook als tafel kunt gebruiken in de tuin bijvoorbeeld. Ik vind ze ontzettend gaaf, maar kan deze niet meer kwijt. Wel vinden we een oude viskoffer die een echte schat bleek te zijn vonden wij. Je hebt er hier al alles over kunnen lezen.

Dan appt er nog een vriendin en komen mijn ouders eten. Een drukke, gezellige dag dus!

Donderdag en vrijdag

Tot mijn grote spijt moet ik bekennen dat ik donderdag en vrijdag geen foto’s heb gemaakt ?. Ik vind dat echt heel naar omdat ik weet dat jullie de diary altijd kunnen waarderen, maar ik had het deze dagen echt heel druk op het werk en met de blog dat het er bij in is geschoten. Gelukkig heb ik wel foto’s gekregen van opa en oma.

Ze boffen maar weer. Komende week staan er ook weer uitjes op het programma. Patrick en ik grapten al tegen elkaar dat we helemaal niet meer op vakantie hoeven haha.

Zaterdag

Het regent in de ochtend dus we spelen een paar potjes pesten met Milan.

Tussen de middag komt de allerleukste, oude buurvrouw langs. We zien elkaar weer voor het eerst sinds lange tijd en gaan lekker lunchen bij Kruim in Gouda, We bestellen samen dit lunchplateau.

De mannen zetten thuis ondertussen dit speelkeukentje in elkaar. We hebben deze opgestuurd gekregen voor een artikel en hij is bedoeld voor buiten, maar zolang het slecht weer is kan er binnen prima mee worden gespeeld. Binnenkort meer hierover.

Zondag

Vandaag is het de beurt aan Patrick en Milan om samen op stap te gaan. Ze gaan een echte Formule 1 experience beleven in Utrecht. Dit is onlangs geopend en schijnt echt fantastisch te zijn. De review hiervan komt snel online.

Terwijl Patrick en Milan weg zijn, chillen Floris en ik in de tuin, daarna maken we wandeling en halen we een ijsje op de markt. Kijk hem genieten ?.

Als de mannen thuis zijn, zitten we nog even in de tuin. Floris speelt lekker met zijn nieuwe buitenkeukentje met echt werkende kraan.

Aan het einde van de middag lopen we naar mijn ouders om macaroni te gaan eten. Mijn oom en tante zijn er ook. Die heb ik in februari voor het laatst gezien en daarna brak de coronacrisis uit. Het was dus een tijd geleden. We hebben superlekker en gezellig gegeten met zijn allen.

De jongens hadden een top week deze eerste week. Op naar nog meer mooie avonturen en herinneringen deze vakantie! Ik ben benieuwd wat komende week brengt.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *