Home + Diary | De eerste week zomervakantie van de jongens

Diary | De eerste week zomervakantie van de jongens

De eerste week zomervakantie van de jongens zit erop. Het was een week met prachtig weer en leuke dingen en de jongens hebben zich prima vermaakt. Ook waren wij deze week 12 jaar getrouwd. Hoe onze week er uitzag zie je in de volle diary hieronder!

Maandag

Goedemorgen! Ik breng de jongens met de auto naar mijn ouders en krijg alvast twee cadeaubonnen voor onze trouwdag morgen. Lief!

Ik rijd in één keer door naar Bergambacht waar ik de hele ochtend op locatie ben omdat we een film opnemen. Ik vind die ochtenden op locatie zo leuk! Tussendoor kan ik achter één van de computers nog even werken.

Tussen de middag rijd ik naar kantoor waar ik nog wat afspraken heb waaronder over de kerstpakketten. Ik zit nu al een paar jaar in die werkgroep en vind het toch zo leuk. Wat weinig mensen weten is dat we er nu al een tijdje mee bezig zijn.

Dinsdag

Wij zijn vandaag 12 jaar getrouwd! Wat vliegt de tijd toch. We doen er verder niets meer aan omdat we al een weekend weg zijn geweest en we binnenkort op vakantie gaan.

Ik zou vanochtend thuiswerken, maar de jongens mogen nog een ochtend naar opa en oma. Ik fiets daarna meteen door naar kantoor.

Tussen de middag haal ik de jongens op bij opa en oma en ook ons nichtje Maud is daar. Ze fietst met ons mee en gaat daarna met de jongens lekkere dingen halen terwijl ik werk. Dit wordt hun uiteindelijke borrelplank haha.

Ook halen Maud en Milan een zwembadje. ’s Avonds zit ik nog even lekker buiten, maar als er buiten is gespeeld moet de tuin eerst helemaal netjes. Ook gooien we maar provisorisch een zeil over het zwembadje.

Kijk eens wat er binnen is gekomen 🙂 Deze rugzakken hebben we gekregen van Brandfield en we zijn er ontzettend blij mee.

Woensdag

Ik besluit vanmorgen alles zo vroeg mogelijk te doen. Ik moet nog even werken, bloggen, soep koken en in huis aan de slag. Tegen een uurtje of tien ben ik klaar en rijden we naar Bodegraven om de planten bij mijn vader water te geven. We lopen nog even het centrum in en rijden dan naar huis. In de middag is alles klaar en gedaan, ook een lekker gevoel.

Wij zitten goed op deze postcode, want dit is al de vierde keer in korte tijd dat we een uitstapje naar keuze voor vier personen winnen. En we doen mee met maar één lot. We kunnen dus weer op pad!

De rest van de middag doe ik zo min mogelijk. Opa en oma komen bij ons eten en opa wil ook het zwembad in haha.

Donderdag

Er gaat een collega met pensioen, kijk eens hoe leuk haar afscheidscadeautje is.

Na het eten gaan we nog even een ijsje halen met de jongens.

Vrijdag

“Goedemorgen mama, zullen we een foto maken en dat we dan allebei lachen?” Tuurlijk kind, het is tenslotte pas 5.45 uur…

Ik werk vandaag op kantoor en de jongens gaan op pad met opa en oma.

Milan krijgt van opa en oma een Pokémonbox en daar zitten blijkbaar super goede kaarten in. ’s Avonds zet ik alle blogs voor de komende weken klaar zodat ik dit weekend flink wat vooruit kan schrijven.

Zaterdag

Ik moet in totaal 18 artikelen voor Mamablogger schrijven en heb er halverwege de ochtend al vier geschreven. Tijd voor pauze!

In de middag rijden we even naar Ridderkerk. Absolute Motors heeft een soort open dag voor carspotters. Milan maakt weer een hoop foto’s en we verrassen Milan met een Absolute Motors t-shirt. De rest van de dag ben ik weer volop aan het schrijven en foto’s aan het maken.

Zondag

Vandaag blijven we lekker thuis en treffen we alvast wat voorbereidingen voor de vakantie. Het gras in de tuin wordt gemaaid, we snoeien alvast wat planten, Pat haalt onkruid weg uit de poort en wast de auto. Alles wat we nu doen hoeven we komend weekend niet meer te doen en scheelt een hoop werk.

De zonnebloemen in de tuin worden erg groot en zwaar, ook deze knippen we af waar nodig. Sommigen zijn nog zo mooi dat we ze in een vaas zetten.

De rest van de ochtend en begin van de middag ben ik in huis bezig en werk ik nog steeds vooruit voor Mamablogger. Ik ben er bijna en dan heb ik voor drie weken vooruit gewerkt. Wat een lekker gevoel!

Halverwege de middag rijden we nog even naar Bodegraven om de planten bij mijn vader water te geven en om even een ijsje te eten. Mijn haar zit trouwens voor geen meter, maar heb het nat even snel opgestoken. Morgen zit het weer beter.

Dit was de eerste week van de zomervakantie van de jongens. Wij moeten komende week nog werken en dan hebben wij ook vakantie. Het aftellen is nu echt begonnen! Hebben jullie ook al vakantie? Fijne week in ieder geval en maak je niet te druk met de hitte!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *