Home + Diary | Dates met mijn mannen en een nieuwe bakfiets!

Diary | Dates met mijn mannen en een nieuwe bakfiets!

Dit was de week van de dates. Afgelopen zaterdag gingen Pat en ik voor het sinds ongeveer 7 jaar weer eens samen iets doen. We gingen naar de film ‘Bohemian Rhapsody’. We zijn allebei groot fan van de muziek van Queen en wilden hem dus graag zien. De ochtend erna ging ik met Milan naar de nieuwe Sinterklaasfilm, maar natuurlijk gebeurde er nog veel meer. Kijk je mee?

Maandag

Meteen na de herfstvakantie heeft Milan een studiedag. Mijn moeder moet die dag naar het ziekenhuis, maar Maud heeft vandaag ook vrij en past tot ongeveer 14.00 uur op de jongens. Superfijn! Ik heb vanaf 14.00 uur vrij genomen, maar Maud blijft nog even gezellig en doet de jongens ’s middags al in bad. Zij vindt het erg leuk om te doen en ons scheelt het enorm in de avond.

Omdat Pat en ik heel graag naar Bohemian Rhapsody willen, vragen we Maud of ze zaterdagavond een paar uurtjes op kan passen. Dit kan dus ik bestel de kaartjes voor de film.

10 minuten later dezelfde mail, want ik besluit Milan te verrassen door zondagochtend naar de Sinterklaasfilm te gaan. Pat en Floris blijven dan thuis. Leuk om weer eens wat samen met hem te doen!

Ik blijf kaartjes bestellen, maar die avond krijg ik een mailtje van de schouwburg met kindervoorstellingen en zie daar de Sprookjessprokkelaar van de Efteling bij staan. Milan zit op musicalles en zingt daar ook een bepaald liedje uit deze musical. Deze voorstelling is pas in maart, maar ik koop alvast tickets. Leuke dingen in het vooruitzicht en wij vinden theater ook heel belangrijk voor kinderen. Zelf gingen we al vaak naar de schouwburg voordat Milan werd geboren en sinds hij er is, zijn we naar talloze voorstellingen geweest.

Tot slot reserveer ik die avond nog in het museum van Gouda een plekje voor ‘Het huis van Sinterklaas’.

Dinsdag

Het regent en niet zo’n beetje ook! Ik maak nog snel even deze wazige foto, alles voor de diary  😉

Het is een drukke dag op het werk. Ook heb ik een afspraak bij één van onze centra waar ik ervaar hoe het is om oud en dementerend te zijn, erg confronterend kan ik je zeggen. Goed dat ze dit doen voor de medewerkers! Omdat dit centrum vlakbij ons huis is en het heel hard regent, besluit ik ok niet meer terug te fietsen naar kantoor en lekker thuis te werken. Daar kan ik in alle rust nog flink wat werk verzetten.

’s Avonds komen deze slofjes binnen voor Floris. Superschattig, maar hij wil ze echt niet aan…

Woensdag

Terwijl ik het ontbijt maak, probeert dit jongetje het opstapje naar de keuken op te komen. De foto is korrelig, maar wat mij betreft helemaal perfect. Ik doe alles voor die lach!

Halverwege de ochtend lopen Floris en ik samen de stad in. Ik shop stiekem al wat Sinterklaascadeautjes en koop Halloween tompoucen bij de HEMA, ook voor opa en oma. Doen we toch nog wat aan Halloween. Tussen de middag halen we visfriet die we opeten bij opa en oma.

In de middag werk ik hard aan Mamablogger en werk ik alvast wat vooruit. Zo heb ik weer wat voorsprong.

Patrick wil al heel lang de blauwe Nike Duckboot sneakers. Ik besluit ze voor hem te bestellen, verrassing!

Donderdag

Ik begin deze donderdagochtend vroeg op kantoor en rijd daarna door naar dit gebouw voor een training. Ik ben pas rond 14.00 uur terug op kantoor.

Eenmaal terug op kantoor hebben we een een onverwachte, gezellige borrel. Altijd goed!

Als ik thuis kom ligt er een cadeautje op mijn bord. Ik krijg deze poeder van Patrick! Dit moet ik even uitleggen; ik kan niet zonder poeder anders ben ik heel bleek. De mijne is laatst gevallen en er was niets meer van over. Toch bleef ik hem stug door gebruiken, maar Pat kon het niet meer aanzien haha. Ik heb hier zo om gelachen en ben er serieus blij mee!

’s Avonds doen we helemaal niets meer. Pat en ik kijken allebei een serie op Netflix. Lang leve Suits!

Vrijdag

Ik zit al om 5.15 uur beneden. Ik ben klaarwakker en begin met bloggen en mijn freelance klus. Dan heb ik dat al lekker gedaan voor het weekend. Voor mijn freelance klus gebruik ik deze foto.

Ik werk van 8.00 tot 17.00 uur en het is weer een drukke dag. Als ik thuis kom is er nog een vriendinnetje van Milan hier en zodra die is opgehaald gaan we eten. Niet heel lang daarna gaan de jongens naar bed en daarna komt mijn tante voor wat dingetjes die moeten gebeuren aan haar website. Daarna is het tijd voor Netflix, want het nieuwe seizoen van House of Cards staat online! Ik moet zeggen dat ik er nog niet helemaal in zit.

Het is een relaxte, rustige avond haha.

Zaterdag

We gaan vroeg op pad, want we gaan een nieuwe bakfiets kopen! Ik doe de haartjes van Floris voor we weggaan en kijk eens wat een prachtige bos haar hij al heeft. En ja, hij krijgt wat slag in zijn haar! Ik kijk de krullen erin hoor 😉

Floris is net zo blij als ik, want we hebben een nieuwe bakfiets! Met huif en we hebben er meteen een peuterschaal in laten zetten zodat ik nu ook met hem kan fietsen. We zijn er heel blij mee, maar ik moet wel erg wennen aan de handrem. Ik ben niet zo’n held op de fiets en heb mijn hele leven lang gefietst met een terugtraprem. Nu moet ik dus opnieuw leren fietsen met deze bakfiets.

’s Middags gaan we even de stad in voor wat andere dingetjes en omdat we toch moeten wachten tot de fietsenmaker de peuterschaal erin heeft gezet, besluiten we lekker te gaan lunchen. Wat hebben we het het slecht…

Ook koop ik iets nieuws voor op de tafel aangezien mijn mooie, dure windlicht vorige week is gesneuveld. Deze is wel vergoed door de verzekering, maar ik baal er nog steeds wel een beetje van. Ik wil iets anders leuks neerzetten en het voor deze combi van blauw met goud. Staat leuk toch zo?

Maud komt ’s avonds oppassen, want Pat en ik gaan voor het eerst sinds jaren samen weg! We gaan naar Bohemian Rhapsody in de bioscoop. Wat een geweldige film! Echt een aanrader! De muziek is natuurlijk fantastisch, maar het leven van Freddie Mercury eigenlijk helemaal niet. Hij had een talent dat maar weinig hebben, al het succes van de wereld en tegelijkertijd had ‘ie niets. Hij maakte er privé een potje van, moest daarvoor diep door het stof, mensen maakten misbruik van hem en uiteindelijk stierf hij op zijn 45e.

We hebben overigens nog geprobeerd een selfie te maken, maar die werd niet mooi haha.

Zondag

In alle vroegte ga ik een stukje fietsen om te wennen aan de nieuwe bakfiets en het gaat goed. Ik durf alleen nog niet naar beneden van een tunnel of brug met die handremmen. Ik wil gewoon weer een terugtraprem. Gelukkig neemt de fietsenmaker deze week contact met ons op hierover. Als ik weer thuis kom, spuit Pat het stuur weer mooi zwart.

Daarna is het tijd voor Milan en mij om naar de film te gaan. We gaan naar de nieuwe film van de Club van Sinterklaas. Leuke film!

In de middag maken we de foto’s voor een nieuwe campagne voor Vingino. Supertof dat we dit mogen doen en dat Milan daarvoor gevraagd is! We sluiten af met een bittergarnituur en een bezoekje aan de vissen.

Daarna maak ik met Floris voor het eerst een ritje in de bakfiets. Hij vindt het wel tof!

Lekker weekje was dit weer! De tijd vloog wederom voorbij en wat hebben we weer leuke dingen gedaan. Als ik dit allemaal zo terug zie iedere week besef ik mij iedere keer weer dat we het heel leuk en goed hebben. Fijne week!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 5 november 2018 / 08:56

    Heerlijk zo’n week! Herinnert mij eraan dat ik echt weer even een date met mijn zoon alleen moet plannen…