Home + Diary | Ouderavond, brugklaskamp en eerste zwemles

Diary | Ouderavond, brugklaskamp en eerste zwemles

We hebben weer een enerverend weekje achter de rug. Milan op brugklaskamp, een nieuwe auto, wat privé afspraken en de eerste zwemles van Floris. De dagen vlogen in ieder geval weer voorbij. Kijk je mee?

Maandag

Na een hele dag op kantoor, schrijf ik nog even de planning op voor deze week met eventuele to do’s erbij. Dat boekje ligt in de gang zodat iedereen ziet wat belangrijk is. Floris heeft mij ondertussen nagemaakt met speelmaïs 😉 en daarna kunnen we lekker op de bank ploffen met het nieuwe seizoen van ‘Een Huis Vol’.

Dinsdag

Milan gaat morgen op brugklaskamp. Ik had alles al apart gelegd en omdat ik toch vroeg wakker ben, besluit ik het vast in te pakken voor zo ver dat kan. Dan hoeven we dat morgenochtend niet te doen.

 

Ondertussen komt ook dit interview online op LINDA. Superleuk om voor dit soort dingen gevraagd te worden. Zeker als het gaat om onderwerpen als persoonlijke financiën en budget.

Informatieavond van groep 3. In een uurtje worden we bijgepraat over de lessen die worden gegeven, welke methodiek daarbij wordt gebruikt etc. We begrijpen wel dat Floris het zo naar zijn zin heeft. De sfeer in de klas lijkt goed en ook zijn juffen zijn erg leuk. Pat en ik gaan er samen heen en Milan blijft bij Floris. Hij past voor het eerst op en het ging top! We gaan er geen gewoonte van maken, maar zo nu en dan moet dit kunnen en we waren toch in de buurt. Mocht er dan iets zijn, dan zijn we binnen enkele minuten thuis.

Woensdag

Wat een dag vandaag! We beginnen vroeg, want Milan gaat op brugklaskamp. Floris gaat mee en mag wat later naar school. In de stromende regen vertrekken ze richting Drenthe. We hopen zo dat ‘ie het er leuk heeft!

Na het uitzwaaien gaan we meteen door, want we mogen onze nieuwe auto ophalen! We hebben onze Mazda ingeruild voor deze Seat. Een fijne auto van twee jaar oud met veel opties. We hadden niet zo’n grote auto meer nodig en dan is het zonde om daar wel flink voor te betalen wat betreft wegenbelasting. Ook rijdt deze auto zuiniger en met nog stijgende benzineprijzen loopt dat flink op. Meteen na het ophalen van de auto gaan we door naar de volgende afspraak. Pat en ik hebben alles op deze dag gepland, omdat Pat toch al vrij had genomen om Milan uit te kunnen zwaaien.

Ook deze afspraak duurt ruim een uur wat betekent dat we even moesten haasten, omdat we thuis de volgende en laatste afspraak hebben. Wel fijn dat we alles op één dag konden doen. Rond 14.00 uur zijn we er wel even klaar mee, haha.

Donderdag

Wat vindt hij het stil thuis zonder zijn broer. Ik ook hoor… Gelukkig hebben we het druk, haha.

Als we richting school en kantoor gaan, zie ik dat er veel pluimen uitkomen. Nog meer dan vorig jaar, zo mooi!

Lunch op kantoor!

’s Avonds werk ik nog twee uur aan dit soort leuke dingen voor de verjaardagen van de jongens. Ook dat gaat alweer opschieten.

Vrijdag

Sokkenfeest op school!

Normaal werk ik de hele dag op kantoor, maar omdat Milan terugkomt van kamp, werk ik de ochtend op kantoor en de middag thuis. We krijgen een bericht van school als bekend is hoe laat ze aankomen. Blij dat hij er weer is! Zelf heeft hij ons totaal niet gemist en had ‘ie een toptijd. Gelukkig maar!

Zaterdag

Manon is er alweer vroeg om de jongens te knippen.

Daarna door naar de eerste zwemles van Floris. Na 14 maanden op de wachtlijst is het eindelijk zo ver.

Mijn broer en schoonzus al een tijdje niet gezien vanwege de vakantie en alle drukte, dus we rijden er na de lunch even heen om de auto te laten zien en bij te praten. Mijn zus komt er even later ook aan. Mooi, want daar wilden we daarna even heen rijden. Niet meer nodig dus 🙂

Zondag

Ik hou van wandelen op de vroege zondagmorgen. In een half uurtje tijd loop ik ruim 3 kilometer. Het is niet veel, maar fijn is het wel.

In de middag ga ik met Milan naar de bieb, want hij moet boeken halen voor school. Na een rondje onkruid wieden, zitten we klaar voor Feyenoord en de Formule 1. Voor beiden een mooie middag 🙂

Dit was onze week. We zullen zien wat komende week ons brengt. Fijne week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *