Home + Diary | Barbecue, verjaardag en nieuwe energie

Diary | Barbecue, verjaardag en nieuwe energie

Afgelopen week was fijn. Zo zijn we op mijn werk de afgelopen maanden heel erg druk geweest met alle communicatie rondom het Coronavirus. Inmiddels lijkt het erop dat we de draad weer op kunnen pakken en er weer ruimte is voor andere projecten. Heerlijk, daar kreeg ik weer nieuwe energie van. Ook scheen de zon weer fijn, besloten we een paar keer te barbecueën en hadden we een verjaardag. Jullie zien het allemaal in deze nieuwe diary!

Maandag

Twinning de nieuwe week beginnen! De jongens gaan allebei naar school waardoor ik een ochtend thuis kan werken zonder kinderen om mij heen. En dat is best wel lekker.

Nadat ik de jongens naar school heb gebracht ben ik alweer op tijd thuis. Voor ik begin met werken besluit ik alle schoolspullen van Milan uit te zoeken. Het thuisonderwijs is afgelopen. Toch bewaar ik deze spulletjes wel.

Terwijl ik aan het werk ben staat er iemand voor de deur met deze prachtige bloemen. Nogmaals bedankt!

Milan neemt uit school een vriendje mee naar huis. Fijn dat dat allemaal weer kan.

’s Avonds komt de kapster. Gezellig en het was nodig, want het haar van de jongens groeit erg hard.

Dinsdag

Een van mijn grootste ergernissen hier in huis is een prullenbak die zo vol zit dat je de zak er bijna niet uit krijgt. Ik ben hier denk ik een kwartier mee bezig geweest voordat ik er beweging in kreeg.

Mijn pauzewandeling en ik haal Floris op. In de middag werk ik nog door tot 17.00 uur.

Ik download een app met natuurgeluiden en zet hem aan tijdens het werk. Ik zet de timer vervolgens op 30 minuten en werk dan onafgebroken door. Als de timer afloopt moet ik even bewegen of een paar minuten iets anders gaan doen. Of ik het volhoud weet ik niet, maar het werkte wel fijn.

Als Milan ook thuis is, maak ik deze schaal voor de jongens. Dit vinden ze zo leuk en lekker. Ik had alleen niet zoveel meer in huis haha 🙈. Milan heeft echter weinig tijd om te eten, want die wordt weer opgehaald door een vriendinnetje. Dit heeft hij allemaal zo gemist.

Woensdag

Floris en zijn popje zijn onafscheidelijk. Popje moet overal mee naartoe, zelfs in de bakfiets.

Als Milan thuis is en we hebben gegeten, lopen we de stad in. Ik haal deze schalen bij de Wibra voor een collega en een vriendin en overweeg om voor mijzelf een leuker kleurtje mee te nemen. De vorige keer hadden ze alleen de blauwe nog maar. Ik besluit het niet te doen, maar neem voor hen wel leuke kleurtjes mee.

Bij Kruidvat shop ik deze uitdeelboekjes van Woezel en Pip voor maar €3,99 per 8. Ook shop ik deze jurk bij Mitch in Gouda. Hij zit zo fijn!

We horen een onbekend deuntje en het bijkt een ijscokar te zijn. Feest!

Tijd voor het zwembad. Milan is binnen en ik kijk Modern Family in de auto. Ik kan hier stiekem wel aan wennen hoor 😉.

Donderdag

De jongens gaan allebei weer naar school en ik ga weer een dagje naar kantoor. Floris wil ondertussen de hele ochtend zijn rugtas al om 💛.

Douwe Egberts heeft al onze locaties en ons op het hoofdkantoor, voorzien van ijskoffie. Ik had het nog nooit op, maar deze is echt lekker!

We krijgen voor een review deze prachtige Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Milan is fan en deze Apple fan stiekem ook hoor. Later meer hierover.

Vrijdag

Patrick is op tijd thuis en zet de barbecue al aan. Goed begin van het weekend!

Tijd voor een feestje, want ons nichtje is 25 geworden. De jongens vermaken zich prima en het is gezellig.

Zaterdag

Ze zitten nog goed, maar zijn wel uitgegroeid. Tijd voor een nieuw laagje gellak.

Milan heeft vanmiddag de clipopnames van een videoclip en is dus even niet thuis. Wij rijden door naar de Action en zien daar dit koffertje. Deze kopen we voor Milan als verrassing. We gaan regelmatig een weekendje weg en zijn Trunki wordt te klein en hij wordt er zelf ook wat te groot voor. Hij vindt hem geweldig!

Als de videoclip op YouTube staat zal ik hem delen.

De rest van de dag doe ik eigenlijk vrij weinig meer. Ook weleens lekker 😉

Ons avondeten? We halen wat patatjes bij de snackbar om de hoek en Patrick zet ondertussen de barbecue weer aan.

’s Avonds komen mijn zus, zwager en nichtje nog langs en daarna ploffen we neer op de bank en kijken we een programma terug.

Zondag

We rommelen een beetje in de tuin en hangen deze roundies op aan de schutting. Ze staan leuk boven deze hoge potten.

Na een rondje Intratuin is Floris helemaal stuk…

En terwijl Floris slaapt ziet Milan zijn kans schoon om het speelhuisje verder in te richten en de nieuwe poef toe te eigenen. De jongens sparen overigens bordjes om op te hangen in het huisje. Aan de andere kant hangen ook heel veel leuke bordjes. Hun eigen mancave haha.

Zo, dit was onze week weer. Komende week hebben we ook weer wat leuks op de planning. Dat zie je in de diary van volgende week! Ik hoop weer net zoveel energie te hebben als afgelopen week. Merken jullie dat jullie energie ook weer toeneemt?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *