Home + Diary | Back to School, tandarts en Formule 1!

Diary | Back to School, tandarts en Formule 1!

We hebben een lekkere week achter de rug en ik heb er heel veel foto’s van gemaakt! De jongens gingen weer naar school, we brachten een bezoekje aan de tandarts, Floris en ik gingen op pad, we kochten iets heel gaafs voor in de woonkamer en een nieuw servies, maakten de verjaardagsfoto’s van de jongens en keken uiteraard naar de Formule 1 in Zandvoort. Kijk je weer mee, het zijn veel heel veel gezellige foto’s!

Maandag

Goedemorgen! De school run is weer begonnen, maar we waren al gewend aan het vroege opstaan, omdat we alweer even aan het werk waren en ik de jongens op kantoordagen bij opa en oma bracht. Vandaag begin ik met het water geven van de planten boven. Moet ook gebeuren!

Tijd voor de ‘Back to School foto’ van dit jaar!

Ik breng eerst Milan naar school en daarna rijden we door naar de peuterspeelzaal van Floris. Op beide scholen was het weer feest!

Fietsen door de binnenstad op weg naar de peuterspeelzaal van Floris en naar het werk, ik kan daar zo van genieten.

In de avond maak ik pas weer een foto. We ploffen op de bank, ik zet een kop thee en we kijken ‘Kopen zonder kijken’.

Dinsdag

Thuiswerkdag vandaag! Dit is mijn uitzicht deze dinsdag. Ik begin een uur eerder, omdat we vanmiddag naar de tandarts moeten.

Daarom zijn dit de eerstvolgende foto’s die ik daarna weer maak. We lopen zonder gaatjes de deur weer uit!

Patrick is vroeg thuis en begint alvast met koken. Ik maak mijn werk nog even af. Na het eten haal ik nog even wat boodschappen voor morgen die afgelopen weekend niet leverbaar waren.

Floris gaat op tijd naar bed en Milan speelt nog even buiten. Wij beginnen alvast aan het nieuwe en het laatste seizoen van Good Girls.

Later op de avond verstuur ik nog wat mailtjes en houd ik mij bezig met de verjaardagstaarten voor de jongens.

Woensdag

Yes, er staat weer een nieuwe podcastaflevering van mij online! Nog niet geluisterd, dan kun je hem ook beluisteren via de knop hierboven.

Ik probeer nog even wat te werken voor Mamablogger en wat to do’s van mijn lijstje te schrappen. Even later komt onze huishoudelijke hulp (super fijn!) en gaan Floris en ik samen op pad.

Een open brug, dit keer in Waddinxveen en Floris geeft aan dat ‘ie moet plassen, fijn… Gelukkig gaat dat goed en is de brug redelijk snel dicht. Floris hoeft opeens niet meer te plassen dus we kunnen door naar de Action!

Daarna rijden we naar Reeuwijk om een taartje te gaan eten en zodat Floris even kan plassen. Ik vraag de serveerster een foto van ons te maken en ze maakt echt superleuke foto’s!

Daarna gaan Floris en ik naar Bodegraven en maken het graf van mijn vader netjes. Ook lopen we het centrum nog even in.

Ook loop ik altijd even naar binnen bij Tol 14 en ik zie daar dit zitelement. Ik had deze al gezien op Insta en was er toen al verliefd op, maar was hem ook alweer vergeten. Hij stond er nog en was in de aanbieding omdat deze kleur niet meer geleverd kan worden. Ik stuur een foto naar Patrick en ook die vindt hem gaaf. We besluiten hem te kopen, maar hij past niet in de auto. Gelukkig willen ze hem morgen komen bezorgen.

Deze gaat in de verkoop en is binnen een kwartier verkocht en in de avond wordt ‘ie opgehaald.

In de avond halen de jongens en ik mijn moeder op om de verjaardagsfoto’s te maken op het GOUDAsfalt terrein, inmiddels traditie (binnenkort zet ik alle foto’s van de afgelopen vier jaar op een rijtje, is echt heel leuk om te zien) en omdat het terrein altijd anders is kunnen we ook altijd nieuwe, bijzondere foto’s maken. Ik deel binnenkort het eindresultaat met jullie.

Daarna zit onze dag erop en ploffen Pat en ik op de bank voor Good Girls op Netflix.

Donderdag

Ik begin alvast met de uitnodigingskaart voor de verjaardagen van de jongens. Het eindresultaat deel ik nog met jullie.

Ik werk een ochtend op kantoor en haal daarna Floris op van school. Hij heeft de zon getekend…

En ik at nog een HEMA hotdog op de fiets. Omdat ik vanmiddag thuiswerk vind ik het gemakkelijk om even snel tussendoor te eten, dan kan ik daarna snel weer aan de slag.

Aan het einde van de middag wordt het nieuwe zitmeubel gebracht (hoe heet dit eigenlijk?). In het echt is ‘ie nog gaver en hij zit zo onwijs lekker! Blij mee!

Bompa zit er ook lekker op ❤️.

Vrijdag

De warmtepomp werkt niet naar behoren en we hebben geen warm water. Hier heb ik hem net gereset, maar aangezien we dit probleem vorige week ook al hadden besluiten we de monteur te bellen. Patrick is vanmiddag vrij vanwege een optreden op Milans school, dus dat komt goed uit. Gelukkig komt de monteur al aan het begin van de middag.

Daar is ‘ie weer: de open brug foto! Al had ik geluk, want hij ging net dicht. En ach, de zon scheen toch.

Deze datum staat al lang in onze agenda, want het eerste deel van het nieuwe ‘La Casa de Papel’ seizoen staat op Netflix. We zijn er helemaal klaar voor!

Zaterdag

Vandaag is het tijd om alle bedden te verschonen, heerlijk!

Floris gaat naar een proefles van kleutergym. Hij vindt het erg leuk dus we denken erover om hem lid te maken. Als we hem ophalen rijden we door naar de IKEA.

Eenmaal thuis staat deze doos op mij te wachten. Hij is afkomstig van een pr-bureau, maar niet van Xenos. Wat erin zit mag ik vanaf dinsdag pas laten zien. De jongens zijn er heel erg blij mee in ieder geval.

En we zitten natuurlijk klaar voor de kwalificatie. Ik snap er helemaal niets van, maar we zijn zo blij dat hij op poleposition start. Wat zou het toch mooi zijn als ‘ie morgen wint.

Alle bedden verschoond en de bovenverdiepingen zijn gedweild en gestofzuigd, heerlijk!

’s Avonds kijken we naar de laatste aflevering van dit deel La Casa, wat een einde!

Zondag

Floris telt de sterren ✨

Weer naar de IKEA, want in het filiaal van gisteren hadden ze niet meer wat we zochten. In dit filiaal overigens ook niet helemaal, maar ze hadden hier wel dit te gekke roze servies wat ze gisteren ook niet meer hadden. Ons servies is een allegaartje die we vanaf 2006 bij elkaar hebben gespaard. Het was niet mooi meer dus we besluiten al het oude servies weg te doen en te vervangen voor een nieuw servies.Het ruimt meteen lekker op.

We verrassen de jongens daarna met een kort bezoekje bij het F1 Racing Centre in Utrecht. Patrick en Milan zijn hier eerder geweest en we hopen in de winkel nog iets voor de wedstrijd te kunnen scoren. Er wordt vanmiddag toch geschiedenis geschreven en ik wil het extra gezellig maken. We shoppen voor de jongens een trui en shirt en krijgen vlaggetjes, race sokken en magazines mee, superlief!

Daarna slaan we wat lekkers in, mijn ouders komen ook bij ons kijken, dus we maken het extra gezellig.

En de ijscoman kwam ook nog door de straat, het was er prefect weer voor.

We maken er een feestje van, mag wel toch na 36 jaar ?.

Ik vond het nog erg spannend, maar wat een held is Max! We hebben genoten en er is een stukje geschiedenis geschreven. hebben jullie ook gekeken en zo genoten?

Dit was hem weer, op naar een nieuwe zonnige week! Geniet ervan!

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Nancy
    6 september 2021 / 08:55

    Wat een heerlijke week! Genoten van je foto’s en verslag. Ik vind het super voor alle F1 fans, maar ik begrijp de hype niet, maar dat ligt aan mij ha ha. Fijne week! Liefs!