Home + Diary | Auto naar de garage, ortho en optreden Milan

Diary | Auto naar de garage, ortho en optreden Milan

De weken vliegen voorbij, dat zal bij jullie niet anders zijn. Ik werk veel, werk flink vooruit voor Mamablogger en we hebben gewoon veel afspraken zo vlak voor het einde van het schooljaar. Deze week werd eindelijk de schade aan onze auto hersteld, moest Milan weer naar de ortho (dat gaat zo goed gelukkig!), kochten we een nieuwe fiets en schoolspullen én trad Milan voor de laatste keer op in de schouwburg. Kijk je mee?

Maandag

Ik moet vroeg weg omdat ik de auto naar de garage moet brengen voor de schade die ik bijna twee maanden geleden heb gereden. Ik ramde toen ons tuinhekje… Milan brengt Floris naar school, ik stofzuig en dweil nog even en dan kunnen we weg. De jongens naar school en ik naar Krimpen.

De ene rode CX-5 wordt tijdelijk ingeruild voor de ander, haha. Fijn dat dit kan. Op naar Gouda, want ik werk de hele dag op kantoor.

Eenmaal thuis zijn mijn ouders daar met Moos, de hond van mijn zus en zwager. Zijn zijn met vakantie en Moos logeert zolang bij mijn ouders. Moos is inmiddels alweer drie, zo’n leuk beestje! Tijdens het uitlaten van Moos heeft Floris bloemetjes voor me geplukt. Zo lief, al denk ik niet dat ze lang staan 😉

Ondertussen ben ik ook alweer gebeld door de garage. De auto is klaar en heeft een hele nieuwe bumper gekregen. Dat ging lekker snel!

Dinsdag

En uiteraard staat er deze week weer een brug open. Gelukkig schijnt de zon en gaat ‘ie snel dicht. Ik moet naar één van onze locaties voor een groot overleg, dus moet wat langer fietsen. Dat is geen straf met dit weer.

’s Middags werk ik thuis en gaat het helemaal los aan het einde van de middag. Wat een verschil met de afgelopen weken.

Pat heeft de leenauto omgeruild voor onze eigen auto en neemt op de terugweg patat mee. Hier was ik stiekem best even aan toe, al betekent dit wel dat ik de rest van de week echt op moet letten.

Woensdag

Woensdag is normaal de dag dat ik maar twee uurtjes werk en de rest van de dag vrij ben, maar ik kan mij bijna niet meer heugen wanneer dat voor het laatst was. Ik werk vanmorgen weer twee uurtjes extra op locatie samen met een collega die lekkere koffie meeneemt! Rond 13.00 uur stop ik en fiets ik langs de AH voor een brood en om te pinnen, want de jongens krijgen bijna hun rapport. Bij de Albert Heijn verkopen ze overigens hele leuke envelopjes waar je een bon of geld in kan doen voor €0,50 per stuk. Die neem ik mee, dan kan daar het geld in.

In de middag hebben we drie afspraken gepland staan die je één voor één afgaan. Dit herkennen veel moeders denk ik wel: op onze vrije middagen rijden we eigenlijk de agenda’s van onze kinderen. We beginnen bij de ortho voor Milan, daarna een nieuwe legitimatie voor Floris. Helemaal leuk, want hij mocht zelf zijn “handtekening” zetten. Dat nam hij heel serieus zoals je ziet, haha. Vervolgens rijden we weer naar huis om te eten (ik had gisteravond al soep gekookt) en daarna gaan we weer door naar de fysio. ’s Avonds doe ik nog een klein beetje voor Mamablogger, maar ik heb zo’n hoofdpijn en ben zo verschrikkelijk moe.

Donderdag

Ik heb vanmorgen een cursus bedrijfsvoering van mijn werk. Ik ben sinds een tijdje lid van de OC en hoewel ik al 18 jaar werk voor deze organisatie, leer ik nog steeds bij zoals vandaag. Ook krijgen we een heerlijke lunch. We worden goed verzorgd!

In de middag werk ik thuis en Floris neemt een vriendje mee. Terwijl zij lekker spelen, kan ik mooi doorwerken.

Vrijdag

Dweilend de deur uit om vervolgens naar school en kantoor te gaan.

Dit schip en ik zijn geen vrienden…

 

Mijn broer is vandaag jarig en daar zijn we rond 19.45 uur. Floris had vanmiddag een kinderfeestje, was onwijs moe, maar heeft het uiteindelijk weer prima naar zijn zin op de verjaardag. Mijn broer en schoonzus hebben onlangs Picknickbakfiets overgenomen. Ik had de bakfietsen nog niet live gezien dus maak meteen even een rondje om te testen. Wij gaan in juli met de bakfiets, maar ben je nog op zoek naar een leuk en origineel uitje in de zomervakantie? Dan is dit zeker een aanrader! Rond 22.00 uur rijden we weer naar huis. Morgen doen we even rustig aan…

Zaterdag

Ik begin dit weekend weer met een fijne wandeling! Niet te lang, want we hebben plannen vandaag.

We gaan namelijk op zoek naar een nieuwe fiets voor Milan voor de brugklas. We hebben wat winkels uitgezocht waar we heen willen, maar bij de eerste winkel (hier vlakbij) slagen we meteen voor een gloednieuwe fiets met twee jaar garantie en een gratis eerste onderhoudsbeurt. En dat voor een superfijne prijs, omdat het een model was van vorig jaar. Helemaal top toch?

’s Middags gaan Milan en ik op pad voor schoolspullen. Voor Mamablogger houd ik bij wat alles kost om jullie een indicatie te geven wat de start van de brugklas kost.

Verder zijn we lekker thuis. We verkopen onze grasmaaier (we hebben nu toch kunstgras en zijn nog steeds aan het ontspullen) en Milans oude fiets wordt verkocht.

Zondag

Vandaag staat in het teken van de laatste musical voorstelling van Milan. Om 8.30 uur staan we al bij de schouwburg om hem weg te brengen.

En om 12.30 uur was het zo ver en begon de voorstelling! Koning van Katoren dit jaar en wat was het leuk. Dit was het dan: zes jaar musicalles. Ik vind het een ding hoor.

De weken vliegen voorbij, maar ze zijn ook zo druk. Hoe is dat bij jullie? In ieder geval gaan hier nu de laatste twee weken voor de zomervakantie in. Het aftellen is nu echt begonnen! Fijne week en tot de volgende diary.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *