Home + Diary | 4000e blogpost en Patrick jarig!

Diary | 4000e blogpost en Patrick jarig!

Het was een beetje een week van uitersten: zo voel ik mij nog steeds niet heel goed en werd ik later in de week wakker met pijn op mijn borst. Eerder deze week moest ik al bloed prikken, maar na de pijn op mijn borst is ook een hartfilmpje gemaakt. Ik kan alvast vertellen dat alles er goed uit zag. Gelukkig! Tegelijkertijd vierden we ook kleine feestjes: Patrick was jarig, ik publiceerde mijn 4000e artikel op Mamablogger én er ging een blog viral. Maar er gebeurde natuurlijk nog veel meer. Je gaat het hieronder allemaal zien. Lees je weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! Ik sta op het punt om met de fiets naar school en naar het werk te gaan, maar het is spekglad. Toch maar met de auto…

Aan het einde van de ochtend loop ik voor mijn werk naar de stad, want we hebben korte video-opnames met mijn moeder! Ze is gevraagd om iets korts te vertellen over de zorg en welke zorgen/vragen zij heeft over de ouderenzorg. Wat nu als zij zorg nodig gaat hebben? De opnames duren niet heel lang en daarna kan deze vitale 75-jarige weer naar huis en ik loop weer terug naar kantoor.

Gezelligheid op kantoor!

Maar niets is fijner dan na een lange en drukke dag, op de bank te ploffen met Pat. We kijken ‘Meer dan verwacht’ waarin vier gezinnen worden gevolgd die een drieling hebben. Ik vind het knap!

Dinsdag

Pat krabt de auto alvast voor me. Hoe lief is dat?!

Sneeuwpret op het schoolplein!

Ik werk vanochtend op kantoor, maar loop even naar het ziekenhuis aan de overkant om bloed te prikken. Het is nog een heel spektakel als een oudere meneer voor mij in de wachtruimte, onwel wordt. Zo sneu. Ik hoop dat het goed gaat met hem. Zelf ben ik snel klaar en loop weer terug naar kantoor.

In de middag werk ik thuis. Ik wilde auto, zoals altijd, achteruit op de oprit zetten, maar ik glijd weg. Daarop besluit ik heel voorzichtig te keren en de auto vooruit erop te zetten. Ik heb tenslotte als eens eerder het hekje geramd, haha.

Woensdag

Een drukke ochtend. Eigenlijk nog iets te druk, maar ja… Ik begin met wat boodschappen, tank de auto nog even vol en doe een rondje Action. Hoe leuk zijn deze Friends badbruisballen?!

Snel door naar huis voor een podcastopname!

Daarna wat tijd voor mijzelf en ik lak voor het eerst mijn nagels met Pink Gellac. Ik wil het in het vervolg graag zelf doen. Het resultaat is nog niet supernetjes, maar het begin is er!

Donderdag

In alle vroegte een hond natekenen via YouTube. Dit mannetje doet niets liever dan tekenen en schrijven.

Nog een kunstenaar! Milan moest op school een kettingreactie maken. Hij neemt het bouwwerk mee naar huis om te laten zien. Heel gaaf gemaakt!

Schatje!

Vrijdag

Wat een gedoe weer vannacht: ik word wakker met flinke pijn op mijn borst. Het trekt snel weg, maar het zit mij toch niet zo lekker. Ik bel om 8.00 uur de huisarts om te overleggen en om te vragen of de bloeduitslagen al binnen zijn. Die zien er goed uit, vertelt de assistente, maar ik moet toch langskomen omdat ze het niet helemaal vertrouwen. Ik ga gewoon naar mijn werk en rijd halverwege de middag naar de huisarts. In de wachtkamer krijg ik gezelschap 😉 Het is een lange afspraak en er wordt onder andere een hartfilmpje gemaakt. Gelukkig ziet alles er goed uit, maar ik krijg wel het dringende advies om het echt wat rustiger aan te gaan doen. Dat vind ik behoorlijk lastig moet ik zeggen en ik weet nog niet hoe ik dat aan ga pakken. Er moet in ieder geval wel iets veranderen.

’s Avonds doe ik echt niets meer, behalve naar de Vrienden van Amstel kijken. Ik hou van Kraantje en Bizzey, haha!

Ondertussen gebeurt er ook veel leuks, want er gaat een blog viral. In de eerste week van januari al een publicatie in de Telegraaf en nu al een artikel dat het zo goed doet. Een mooi begin van dit nieuwe blogjaar!

Zaterdag

Hieperdepiep hoera voor Patrick, want hij is vandaag 42 geworden! Van de jongens en mij krijgt hij AirPods en Milan heeft nog een Karwei bon gekocht. Die komt straks goed van pas voor het nieuwe huis. Van Floris krijgt hij een mooie kaart en van mijn ouders ook een Karwei bon. Maar ik heb nog een verrassing: via mijn werk heb ik met belastingvoordeel een nieuwe iPhone voor hem gekocht. Dat betekent ook een verrassing voor Milan, want hij krijgt dan de iPhone 13 van Pat. Daar zullen ze blij mee zijn!

Dubbel feest: ik heb vandaag mijn 4000e blog geplaatst op Mamablogger!

Al die feestjes zijn leuk, maar ondertussen gaat alles gewoon door en zitten we om 7.00 uur al in het zwembad voor zwemles. Vandaag is het kijkles en Pat en ik gaan daarom samen mee.

Tijd voor de spaarchallenges onder het genot van een kopje koffie.

Nog meer verrassingen vandaag! Milan krijgt niet alleen een nieuwe telefoon, maar ik heb ook nieuwe schoenen voor hem besteld. Dat wist ook niet en gelukkig is ‘ie er blij mee. Tip: in de winkel hebben we deze gezien voor zo’n €150,-, maar ik heb ze op de app van Nike gekocht voor €89,95. Dat scheelt nogal en is een hele mooi prijs voor de Air Max 1.

Vanaf dat moment wordt het druk: Milan is helemaal blij met zijn nieuwe telefoon en schoenen en wil heel graag van zijn eigen geld ook AirPods kopen. Hij heeft genoeg gespaard. Pat gaat daarom met hem naar de stad, want hij heeft namelijk een hoesje en extra schermpje nodig voor zijn nieuwe telefoon. Kan hij dat mooi meteen kopen. Floris en ik blijven thuis. In de stad blijkt dat ze Milans oude iPhone 11 voor een mooie prijs in kunnen ruilen. Fijn, want dan hoeven we deze niet meer te verkopen. Pat besluit echter dat dat hij van het inruilbedrag voor mij ook AirPods koopt. Ik wil ze al zo lang en gun ze mijzelf niet. Er is altijd wel iets anders dat voorrang heeft. Nu zijn we dus allemaal verrast, haha!

Mijn ouders komen eten en komen met nog een cadeautje aan. Ik krijg alvast een cadeaubon en nagellak van Pink Gellac voor mijn verjaardag. Hoewel ik pas volgende week jarig ben, vieren we het vandaag lekker klein samen. Wel zo makkelijk.

Na het eten komen mijn broer, schoonzus, zus en zwager nog even langs en dan zit de dag er toch echt op.

Zondag

Pat en de jongens gaan vanochtend naar het zwembad en ik heb even wat tijd alleen. Heel lief van ze. Ik rommel wat in huis en lever nog een opdracht in voor Mamablogger. Als zij thuis zijn, rijden we meteen door naar de Westfield Mall. Pat wil iets veranderen in zijn telefoonabonnement en ik lever natuurlijk meteen mijn cadeaubon in 🙂

Wat een week was dit weer! Komende week heb ik twee dagen vrij. Dat is wel even lekker. Ik wens jullie in ieder geval weer een fijne week toe!

liefs

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *