Home + Diary | Sinterklaascadeaus en naar de Sinterklaasfilm

Diary | Sinterklaascadeaus en naar de Sinterklaasfilm

Het was eigenlijk niet zo’n drukke week in de zin dat we niet veel verplichtingen hadden. Ook weleens fijn, want op het werk was het wel erg druk. Afgelopen woensdag ben ik alle Sinterklaascadeaus gaan inventariseren en heb ik al veel ingepakt. Daarna ging ik maar meteen door met Kerst haha. Verder was het een rustig weekend met een beetje me-time en de nieuwe Sinterklaasfilm. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Na een drukke dag op kantoor met veel overleggen kom ik thuis en staat het eten al klaar. Wat zouden we toch zijn zonder mijn ouders? Superfijn en na het opruimen wacht ik op een telefoontje van de Libelle voor een interview over sparen en de wijze waarop wij dat doen. Als het goed is komt dit interview begin januari uit. Superleuk hiervoor gevraagd te worden!

Daarna nog even de deur uit voor Milans tweede HPV vaccinatie. We zijn lekker op tijd, hierna werd de rij veel langer. Het gaat snel, Milan vindt dit ook niet zo spannend, en even later staan we weer buiten. Tijd om naast Pat op de bank te ploffen voor Oogappels.

Dinsdag

Vlak voor ik Floris naar school breng, merk ik dat de banden van de bakfiets wel wacht zacht zijn. Nog even snel oppompen dus en daarna snel naar school. Op het schoolplein worden we getrakteerd op een mooie regenboog.

Ik werk de ochtend op kantoor en heb tussendoor een afspraak op locatie waar ik met de fiets naartoe ga. Terwijl ik wacht bij het stoplicht maak ik deze foto van de straat waar Pat en ik ons eerste huis kochten. Wij kochten in 2006 één van de appartementen rechts en hebben daar twee jaar gewoond.

Gezelligheid in huis na het eten.

Woensdag

Verklaar mij maar voor gek, maar ik hou van het doen van de administratie en mijn Excelletjes. Hierop hou ik bij welke vaste lasten er zijn afgeschreven.

Nog even snel brood halen voor Floris naar school gaat. Ik scoor deze twee ‘Overblijvers’ inclusief koopzegels voor €1,45. Koopje!

En thuis nog even een paar uurtjes aan het werk voor mijn werk. Lekkere zin zo, haha.

Daarna is het tijd voor het inventariseren van de Sinterklaascadeaus en pak ik alvast alles in. Ook nummer ik per week de schoencadeaus. Nu nog wat cadeautjes voor overige familieleden en dan hebben we de Sinterklaas rond. ’s Avonds pakken we meteen maar door en bestellen we de cadeaus voor Kerst, al had ik voor Pat al een mooi cadeau in huis. Hierna heb ik ook alles voor de jongens voor Kerst.

Opa haalt Floris op uit school en gaat lekker met hem zwemmen, leuk! Terwijl zij weg zijn, heb ik een 10-minutengesprek met de juf van Floris. Het is een positief gesprek. Het gaat goed en Floris heeft het erg naar zijn zin. Dat zien we, maar het is heel fijn dit bevestigt te krijgen.

Donderdag

Storm op komst dus het is weer voor heerlijk zachte en warme gilets! Ik vind deze zo leuk staan bij Floris.

Dit plaatste ik ’s morgens op Instagram en er werd heel erg om gelachen. Heb ik ook gedaan, want hoe komt hij erop? 🙂

Met de auto naar het werk vanwege de storm. Ik heb hier zo ontzettend lang gestaan.

De rest van de dag maak ik geen foto’s meer. Ik werk ’s middags thuis en het is de hele dag heel erg druk. ’s Avonds leg ik mijn telefoon weg, doe ik mijn Apple Watch af en willen we alleen nog maar een serie kijken. Verstand op nul en even helemaal niets meer.

Vrijdag

Vandaag een kantoordag en ik maak geen foto’s. Omdat ik maandag een cursus heb en volgende week vrijdag vrij ben, ben ik komende week weinig op kantoor en dus is het druk. Na het eten heel even op de bank om het nieuws te kijken. Daarna breng ik Milan weer weg naar de sport.

Ondertussen worden de boodschappen bezorgd en de koopzegels gaan lekker!

Zaterdag

Mega vroeg op, want we moeten om 7.00 uur in het zwembad zijn. Ik besluit meteen alle bedden af te halen en te verschonen.

In het zwembad is het nog rustig…

Na het zwemmen moeten we nog even tanken en dan is het tijd om even met een koffie te gaan zitten.

We lunchen vroeg, want ik ga even lekker in mijn uppie de stad in voor mijn nagels en wenkbrauwen (was hard nodig) en om even wat winkels te bekijken en inspiratie op te doen voor Mamablogger. Zoveel leuks gezien!

De rest van deze druilerige dag zijn we lekker thuis. We eten patat en schuiven de hockers tegen de bank om lekker languit op te liggen. Prima zaterdagmiddag zo, al willen we er morgen wel even uit. Daarom gaan we morgen naar de bioscoop. Met de bioscoopkaartjes van de Albert Heijn scheelt dat flink.

Zondag

Het is ‘De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om pakjesavond’ geworden en wat is ‘ie leuk! Wij vinden deze films zelf eigenlijk net zo leuk, haha. De rest van de dag ben ik veel in huis en met Mamablogger bezig.

Dit was onze week! Komende week heb ik een cursusdag en ben ik een dag vrij omdat Floris een studiedag heeft. We gaan zien wat de week ons brengt. Fijne week!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Monique Koster
  6 november 2023 / 18:21

  Wat hebben jullie al een mooi bedrag gespaard mer de koopzegels. Mag ik vragen hoe lang jullie daar over gedaan hebben

  • Marisca
   Auteur
   6 november 2023 / 18:27

   Ja, het loopt flink op. Even gekeken en we hebben voor het laatst op 17 juni uit laten betalen. Het saldo was toen nog €1,50. We zijn nu dus 4,5 maand verder en sparen met AH Premium.