Home + Diary #1 | Een drukke eerste week van januari!

Diary #1 | Een drukke eerste week van januari!

Nee, dit is niet mijn eerste diary, maar wel de eerste van het nieuwe jaar en ik hoop dat er nog heel veel zullen volgen. Daarom tel ik in dit nieuwe jaar gewoon opnieuw 😉 Het was een heel drukke en gekke week. We vierden een heel gezellig oud & nieuw, ik nam afscheid van de allerliefste collega en werkte ik keihard aan de blog omdat dit de eerste week is dat ik twee blogs per dag publiceer in plaats van één. Door de kerstvakantie en de drukte op mijn werk, had ik niet de kans om vooruit te werken. Alles gebeurde dus heel adhoc, maar het is mij gelukt. De komende weken zal ik echter wel vooruit moeten werken anders is het niet vol te houden.

Ik leefde op planners, to-do lijstjes én Patrick, want hij was de afgelopen week wel vrij. Hij kon daardoor veel in huis doen. Normaal komt dat ook voor mijn rekening en het was fijn daar nu even geen tijd aan kwijt te zijn.

Kijk je mee naar mijn week?

Zaterdag

De laatste lunch van 2016! We gingen voor een warme chocolademelk, maar bleven wat langer hangen 😉 Ik heb zo genoten van dit heerlijke broodje carpaccio.

5, 4, 3, 2, 1…. Gelukkig nieuwjaar! We vierden een heel gezellige oud & nieuw in Asperen bij familie van mijn stiefvader. Een leuke club met mensen van onze leeftijd en het was erg gezellig! Daarna door de zeer dichte mist naar huis. Ik vond dat helemaal niets en was blij dat we weer veilig thuis waren.

Zondag

Traditie op nieuwjaarsdag: zuurkool met spek eten bij mijn ouders. Lekker! Mijn oom en tante aten ook gezellig mee en wat hebben we weer gelachen. Een goed begin van het nieuwe jaar dus.

Maandag

Hoppa! Na wat rommelige weken kon ik eindelijk weer naar de sportschool. Helemaal stuk, maar wat voelde het goed!

Werken aan mijn blogplanning. Veel ideeën, alles gepland en op het laatste moment toch andere blogjes schrijven. Zo’n planning dus haha.

Dinsdag

Na mijn werk zijn we lekker een uurtje gaan bowlen. En dan komt het moment dat je zoon van 6 bijna net zo goed gooit als zijn moeder…

Daarna doen we nog even snel wat gezonde boodschappen. Die appels zijn trouwens heerlijk!

Woensdag

Dit was de dag waar ik heel erg tegenop zag, want ik nam afscheid van mijn lieve collega. Wat hebben we veel gedeeld samen en wat ga ik haar missen. Ik heb echt tijd nodig om daar aan te wennen. Het bovenste cadeau gaf ik aan haar en de onderste kreeg ik. Het was een ontzettend lieve kaart en een heel mooi boek van Pip studio waar ik al mijn creatieve ideeën in kan schrijven of tekenen. Onwijs mooi! Ik denk dat dit mijn boek wordt vol met mind maps.

Donderdag

’s Morgens vroeg in huize Kenter. Ik kom naar beneden en heb boven alles al netjes. Milan maakt er beneden ondertussen een LEGO® walhalla van…

Voor ik ga werken check ik de blog, werk ik er wat aan en deel ik de posts van die dag. Daarna op naar kantoor!

Vrijdag

Nog één dag werken, maar wat lag dit bed toch heerlijk. Ik kon er nauwelijks uit komen. Dit nieuwe dekbedovertrek kochten we afgelopen week trouwens bij Zeeman voor nog geen €14,-!

Dit was mijn week. Op naar een volgende, drukke week. De kerstvakantie is weer voorbij en Milan gaat weer naar school. Tot de volgende diary!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 10 januari 2017 / 10:54

    Wat een leuk weekoverzicht! Altijd vervelend als je afscheid moet nemen van een collega waarmee je het super kan vinden, hopelijk is degene die haar overneemt ook leuk. En leuk dat dekbedovertrek, nooit gedacht dat die van de zeeman zou zijn!

    • 11 januari 2017 / 07:39

      Dat is inderdaad waar, maar gelukkig houden we nog contact. Ik ben zelf ook heel blij met het dekbedovertrek!