Home + De winnaar van de Peppa Pig creatieve set is…

De winnaar van de Peppa Pig creatieve set is…

Wat blijft het toch ontzettend leuk om met een winactie iemand blij te kunnen maken! Ik zeg het vaker, maar het is al superleuk om een samenwerking met een bedrijf of merk aan te gaan, maar als je dan ook nog veel reacties krijgt op hetgeen wat je weggeeft, dan weet je dat je op de goede weg zit. Ook weet je dat het dan in ieder geval aansluit bij je lezers.

Ook deze winactie van de creatieve set van Peppa Pig was een succesnummer 😉 Maar aan alles komt een eind en dus ook aan deze actie, maar niet voordat ik de winnaar bekend heb gemaakt….

De winnaar van set moest de juiste kleur van Mama Big haar jurk raden, maar dat was niet zo moeilijk aan alle antwoorden te zien 😉

De winnaar van de Peppa Pig creatieve set is: Erica Handel!

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Wij nemen contact met je op voor je adresgegevens.

Heb je niet gewonnen? Er staat nog een heel gave winactie online, je kunt namelijk nog een verjaardagskroon winnen voor je kind(eren).

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Erica Handel
    1 augustus 2015 / 21:58

    Super leuk!