Home + De winnaar van de muursticker is….

De winnaar van de muursticker is….

Ik ben nog steeds overweldigd door alle reacties op de te winnen muursticker t.w.v. €30 bij Tenstickers.nl. Jullie reageerden massaal en we bleven maar kijken naar de bezoekersaantallen 🙂 Maar goed, er kan er maar één de winnaar zijn en die maken wij vandaag bekend….

Maar wie is dan de winnaar geworden uit al die reacties?

De winnaar kan mailen naar info@mariscakenter.nl en ontvangt dan via mij de unieke code waarmee je zelf de sticker kunt uitzoeken en bestellen. Of je dan een sticker voor de kinderkamer kiest of een leuke sticker voor bijvoorbeeld in de keuken of de woonkamer, het is helemaal aan jou!

 

winactie, muursticker, mamablogger, Marisca, Kenter

Gefeliciteerd Annie de Waal, jij hebt de muursticker gewonnen!

Wil jij contact met mij opnemen via bovenstaand mailadres? Dank! En heb je niet gewonnen? Er loopt ook nog een winactie om twee toegangskaartjes van Ballorig te winnen 😉

Marisca, Kenter, mamablogger

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie