Home + De weekendvlogs van de maand mei!

De weekendvlogs van de maand mei!

Dit is het eerste weekend van juni en wat gaat de tijd toch hard! Gelukkig maak ik veel foto’s voor de diary’s en nemen we ieder weekend een weekendvlog op. In eerste instantie voor onszelf om zoveel mogelijk van Floris’ eerste jaar vast te leggen in video’s, maar ook voor jullie om jullie een kijkje te geven in ons leven. Ik zeg altijd dat de vlog een verlengde is van de blog en dat blijft ook zo. Je bepaalt zelf wat je leuker vindt; lezen of kijken. Mocht je nu wat vlogs hebben gemist, dit zijn de vlogs van de maand mei!

Weekendvlog | Voor het eerst op vakantie met zijn viertjes!

Het eerste weekend van mei was warm en zonnig en wij mochten op uitnodiging van Canvas Holidays een weekend weg. We mochten kiezen waar we heen wilden en dit mocht ook het buitenland zijn. Omdat ik nog niet zo ver weg wilde met Floris kozen we een camping dichtbij en het werd camping Duinrell. Wat hebben we een heerlijk weekend gehad! Van shoppen in Wassenaar tot spelen in het attractiepark. Het was een feestje en dat hebben we natuurlijk gevlogd!

Weekendvlog | Moederdag en een FLINKE BEKEURING!

Dit was mijn eerste Moederdag als moeder van twee kinderen en Pat, Milan en Floris gingen met zijn drieën de stad in om een cadeautje te kopen. Ik laat jullie zien hoe ik om 5.30 uur(!) in de ochtend de cadeautjes open maak. Kijken op eigen risico haha, want zo leuk zie ik er rond dat tijdstip niet uit. In de middag besloten we uit eten te gaan en ja hoor, ik kreeg nog een “moederdagcadeautje”, want ik kreeg een flinke bekeuring!

Weekendvlog | HEEL VEEL SNOEP en vloggen vanuit een PASHOKJE

De avondvierdaagse zit erop en Milan heeft ontzettend veel gekregen. Op zaterdagochtend pakken we alles uit en gaat alle snoep in de pot. Het was echt heel veel! Ik mocht een nieuwe telefoon uitzoeken, we hadden een verjaardag en nog veel meer. Verder was ik op zoek naar de juiste broek met streep aan de zijkant. Ik paste een gele (waarom?!) en neem jullie mee het pashokje in. Kijk en oordeel zelf…

Weekendvlog | Shoppen, lunchen, GENERALE REPETITIE Milan en nog veel meer!

Milan gaat volledig uit zijn dak in de Legowinkel als hij alle nieuwe sets ziet en we gingen shoppen voor Patrick (met shoplog!). Daarna gingen we lekker lunchen. Ik neem jullie vervolgens mee naar de chaos van de Vintage Kilo Sale en Milan heeft de generale repetitie van zijn musical. Allemaal leuke dingen dus!

Dit waren ze! Als ik de vlogs zo terug zie besef ik me nog meer dan anders dat we echt een heerlijk leven hebben. We genieten ervan en ik hoop dat we dat nog heel lang mogen doen. De weekenden zijn bomvol, maar wel onwijs gezellig en nu ik meer werk geniet ik er extra van.

We hebben het goed en ik hoop met de vlogs positiviteit uit te stralen. Een eerlijk en gezellig kijkje in ons leven. En ik hoop van harte dat jullie met ons mee kijken.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *