Home + De plannen voor onze herfstvakantie!

De plannen voor onze herfstvakantie!

Patrick en ik besloten voor de zomervakantie nog dat we voor het eerst ook de herfstvakantie vrij zouden nemen. Dit deden we voorgaande jaren nooit en nu dachten we “waarom niet, we gaan er gewoon van genieten!”. We wilden eerst naar Ibiza, maar vonden het nog te onzeker, toen wilden we naar Disneyland Parijs, maar we kregen het advies dit nu niet te doen vanwege de verbouwingen daar. Uiteindelijk werd het heel iets anders. In dit artikel vertel ik waar we dan wel heen gaan.

Van Ibiza, naar Parijs, maar het wordt toch…

…Denemarken! Toch kwamen we niet direct uit bij die bestemming. Dat wilden we namelijk graag doen in de zomervakantie van volgend jaar aangezien we die al twee keer hadden verschoven. We wilden juist heel graag naar Ibiza. Dat is voor ons beiden een grote wens en we dachten “we stellen het niet meer uit, we gaan”. Maar toen we boekten was nog veel onduidelijk en we durfden het uiteindelijk toch niet aan. Wat nu als het last-minute toch niet zou kunnen vanwege Corona (vorig jaar oktober werden er immers ook nieuwe maatregelen aangekondigd)? We vonden het risico toch nog iets te groot.

Daarna kwamen we uit op Disneyland Parijs. Ook een wens en daar konden we zelf heen rijden. Geen gedoe met vluchten in ieder geval. Maar toen hoorden we dat het kasteel in de steigers staat, veel attracties gesloten zijn vanwege onderhoud en er zijn geen parades en er is dus ook geen vuurwerk. Zonde, want dat wil je wel beleven als je eenmaal daar bent. Ook moeten kinderen vanaf 6 jaar een mondkapje op begrepen we. Kortom, dit werd hem voor ons ook niet. Dan kunnen we beter nog even wachten.

En het is een luxe probleem, maar we wilden wel graag weg. We hebben voor het eerst de herfstvakantie vrij genomen en keken er naar uit om dan ook nog even weg te gaan. We besloten daarom om onze Denemarken plannen naar voren te halen en dan in de herfstvakantie naar Legoland in Billund te gaan. In de zomer zouden we ook nog naar Kopenhagen gaan, maar dat komt dan nog wel.

De verjaardagen van de jongens

De dag voor we vertrekken vieren we de verjaardagen van de jongens. We vieren dat bewust wat kleiner met voor ieder een wat kleiner cadeau. Ze hebben al heel veel en deze vakantie is al een cadeau op zich. De dag (of eigenlijk nacht) vertrekken we naar Denemarken. Voor ons huis en de katten wordt gelukkig goed gezorgd. We gaan er een paar dagen heen en hebben er zo ontzettend veel zin in!

Uiteraard schrijf ik na die vakantie een uitgebreid verslag.

Hebben jullie nog plannen voor de herfstvakantie?

liefs

 

 

 

ReizenReizen

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *