Home + De nieuwe K3, wat vinden we ervan?

De nieuwe K3, wat vinden we ervan?

Hanne was bij voorbaat al favoriet, maar die zal de druk niet aankunnen. Marthe was echt veel slechter dan Lauren en Klaasje is een boerentrien. Zo maar even wat reacties die ik gisteravond en vanmorgen las op het bericht dat zij de nieuwe K3 meisjes zijn geworden.

Verder zong Hanne vals en was Jindra veel te houterig. Lauren is arrogant (Jindra trouwens ook) en Klaasje zong toch wel weer slechter dan Jindra. Toch waren de winnaressen wel onze favorieten en als ik op social media keek waren er heel veel die deze mening delen. Sterker nog, zelf Patrick heeft gestemd!

De nieuwe K3, we hebben er allemaal een mening over en wij hebben de afgelopen week de shows gevolgd. Puur vakinhoudelijk voor de blog natuurlijk 😉 Nee hoor, ik vond de show eigenlijk best leuk en was ook heel benieuwd naar de winnaressen.

Zoals ik al zei was dit voor ons de ideale nieuwe K3 dus wij zijn bij. Milan ook, maar die is stiekem wel een beetje verliefd op Klaasje. Patrick misschien ook wel een beetje haha.

Ik denk oprecht dat dit een goede K3 zal worden al zal het wel even wennen worden. Maar kom op, Karen en Kristel in dat regenboogje jurkje? Dat kon echt niet meer hoor! Het was tijd voor iets nieuws en ze zijn op het goede moment gestopt vind ik.

Tijd dus om het stokje over te dragen en ik hoop echt dat deze meiden het met elkaar gaan redden en nog heel wat jaartjes al die kinderen blij gaan maken. En daar gaat het uiteindelijk toch ook om?

Wat vind jij van de nieuwe K3? Waren dit ook jouw favorieten? Laat het me weten in de comments hieronder.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

   • 3 mei 2016 / 18:41

    Nou ik vind ze niet echt leuk ze zijn ook lelijk en stom ik vind dat ze de oude k3 niet kunnen vervangen en ik vind dat iedereen hier gelijk heeft ze kunnen ook niet mooi zingen ik vind zelfs dat een poes nog beter kan zingen dan hun

   • 3 mei 2016 / 18:42

    Nou ik vind ze niet echt leuk ze zijn ook lelijk en stom ik vind dat ze de oude k3 niet kunnen vervangen en ik vind dat iedereen hier gelijk heeft ze kunnen ook niet mooi zingen ik vind zelfs dat een poes nog beter kan zingen dan hun ?

 1. 7 november 2015 / 10:01

  Ja dit waren echt de leukste drie. En ik heb het progamma ook gevold, gewoon ondat het me deed denken aan vroegef:)

 2. 7 november 2015 / 10:12

  Ik heb het de afgelopen weken ook gevolgd en ik had eerst jindra en hanne en laura als favoriet k3 koppel. Maar toen ik gisteren jindra zag dansen vond ik het een beetje houterig overkomen terwijl ze prachtig zong en bij de close-ups ook perfect in eht plaatje paste. Mijn nieuwe favoriet werd gisteren dus klaasje, hanne en laura.
  Ik denk dat de nieuwe k3 een goede keuze is, en inderdaad wat je zegt, de oude k3 ka echt niet meer. Hartstikke leuke vrouwen zijn het, maar gisteravond vond ik ze voor de doelgroep echt niet meer geschikt.

 3. 7 november 2015 / 11:33

  Ja dit is de beste nieuwe K3. Al vanaf het begin hier onze favorieten. Ik hoop dat ze het net zo goed gaan doen als de oude K3

 4. 7 november 2015 / 16:31

  Mijn 2 k3 setjes waren lauren hanne klaasje of lauren hanne marthe. En nu zijn ze gemixt,;zonder lauren. Waar ik echt van baal. Lauren is top!

 5. 8 november 2015 / 16:27

  Guilty pleasure! Ik heb ’t ook gevolgd. Ik vind de muziek van K3 echt verschrikkelijk, niet geschikt voor jonge kinderen en muzikale verarming. Maar toch: eenmaal gekeken en dan blijf je kijken. En ’t was best leuk om die meiden te volgen. Ik wist vorige week al: dit is de beste combinatie, en die voorspelling bleek waar. Voorlopig hoef ik geen K3 te horen (en mijn kids talen er niet naar. Gelukkig 😉 )