Home + De mogelijkheden voor LED spots op een rijtje

De mogelijkheden voor LED spots op een rijtje

Er zijn allerlei mogelijkheden om je interieur te veranderen. Een simpele verandering in verlichting is al een aanpassing die voor een hele andere sfeer zorgt. Op het gebied van verlichting zijn LED spots een echte trend. Dat is niet alleen te danken aan de veelzijdige opties, maar ook aan het energiezuinige karakter. Zo sla je twee vliegen in één klap. Ontdek hier de mogelijkheden die er allemaal zijn met de keuze voor LED spots in je interieur.

LED inbouwspots: minimalistisch voor extra sfeer

Verlichting is weg te werken in het plafond door voor LED spots te kiezen die je inbouwt. Dat is ideaal als je een minimalistisch interieur hebt of wenst en toch voor extra sfeer kiest. Bovendien zijn dergelijke LED spots praktisch gezien ook ideaal als je voor een uitvoering kiest met de optie om de verlichting te dimmen. Zo creëer je op elk gewenst moment de sfeer die je voor ogen hebt. Tijdens het uitvoeren van praktische zaken stel je de verlichting met meer intensiteit in. Wil je het knus en gezellig hebben in je woonkamer dan stel je de intensiteit van het licht minder fel in.

LED opbouwspot: design aan het plafond

Hanglampen zijn er in allerlei soorten en maten, maar dat geldt eveneens voor LED opbouwspots. Hiermee kies je voor design aan het plafond, maar wel met een stijlvolle en exclusieve look. LED opbouwspots zijn daarom ook een echte interieurtrend op het gebied van verlichting in huis. Bovendien is het een praktisch alternatief indien je geen verlaagd plafond hebt om inbouwspots te installeren. Dat is meteen ook een reden waarom opbouwspots ook vaak terug te zien zijn in badkamers en keukens.

Overal LED spots in huis

Het voordeel van LED spots is dat deze in vrijwel elke ruimte in huis zijn toe te passen. Door overal in huis voor deze verlichting te kiezen, creëer je een eenheid in de uitstraling. Uiteraard is het per ruimte mogelijk om voor inbouwspots of voor opbouwspots te kiezen. Het hangt daarbij van de praktische mogelijkheden en van je persoonlijke voorkeur af welke optie je het beste kiest. Heb je nog helemaal geen LED spots in huis dan is het mogelijk om een complete set te kopen. Naast LED spots voor de woonkamer, badkamer en keuken is deze verlichting eveneens ideaal om toe te passen in een serre of op de veranda. De keuze en mogelijkheden zijn wat dat betreft enorm groot.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *