Home + De leukste vakantieboeken voor het hele gezin!

De leukste vakantieboeken voor het hele gezin!

Ik heb in mijn leven al heel wat tijdschriften verslonden. Heerlijk in bad, op bed, op de bank én op het strand. Ik weet nog dat ik zo’n 15 jaar geleden groot fan was van het tijdschrift Fancy, en dan had je ook nog de Break-out en de Hitkrant en daar kwamen dan vakantieboeken van uit. Vooral die vakantieboeken van Fancy waren gaaf, want dat was een maandblad en je was dan serieus blij dat je nu nog meer kon lezen.

Nu zijn we 15 jaar verder en ondanks alle digitalisering vinden we het nog steeds fijn om zo’n dik tijdschrift door te lezen. En wat dacht je van de kinderen op de achterbank? Ook zij kunnen zich wel een hele tijd vermaken met zoveel leesvoer.

Afgelopen week moest ik een pakketje ophalen bij de boekhandel en daar zag ik een display vol vakantieboeken van  alle bekende tijdschriften. Ik maakte er wat foto’s van zodat je al kunt kiezen en jij straks ook heerlijk kunt genieten op het strand.

Vakantieboeken voor de kinderen

Voor de kleinere kinderen zijn het Bobo boek en Zappelin Zomer Doeboek wel erg leuk! Voor de meiden leek het boek van de Tina mij wel erg leuk en ik was ook een Penny meisje vroeger (had zelfs een agenda). Dat Penny boek is overigens wel heel dik dus je krijgt wel waar voor je geld.

Donald Duck is altijd goed dus ik denk dat je jongens daar wel blij mee maakt. Ik zou Milan heel erg gelukkig maken met het Ninjago boek (wat zien jongens daar toch in?), want daar zitten ook mini figures bij.

Vakantieboeken voor ons 😉

Zelf heb ik de ‘Zomerbries’ doorgebladerd. Dit is een gezamenlijke uitgave van de tijdschriften Viva en Flair en dat vind ik zelf al leuke tijdschriften om te lezen. Het zag er erg leuk uit en leest lekker weg. Ook in de ‘Vakantie Jan’ staan leuke onderwerpen.

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan. Hoe je ze alleen nog maar te shoppen 😉 Vind jij vakantieboeken ook zo leuk? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 17 juli 2016 / 17:53

    Ik verslond altijd Donald Duck Pockets in toen ik jonger was (ook na de vakantie) misschien is het ook leuk om een boek bij de bibliotheek te kiezen of gewoon op Bol.com een boek te bestellen in plaats van een paar losse tijdschriften.