Home + De leukste uitdeelboekjes voor een traktatie!

De leukste uitdeelboekjes voor een traktatie!

Uitdeelboekjes worden steeds populairder om uit te delen als traktatie. Doosje rozijntjes of een knijpfruit erbij en je bent eigenlijk al klaar. Kinderen hebben er langer plezier van en je kunt het van tevoren klaarmaken. Dat laatste is ook niet geheel onbelangrijk haha. Zeker omdat wij moeders het al druk genoeg hebben. In ieder geval zijn er ontzettend leuke uitdeelboekjes te koop. Superleuk om te geven op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en bijvoorbeeld in groep 1. Daarnaast zijn ze verrassend leuk geprijsd! Ik laat je de leukste uitdeelboekjes zien inclusief alle prijzen!

Uitdeelboekjes van Nijntje

Nijntje is altijd goed en heel herkenbaar voor kleintjes. Deze boekjes zitten in een box van 10 stuks en de box kost €9,95. In deze box zitten twee verschillende titels; ‘Nijntjes vrolijke dag’ en ‘Als ik groot ben’. Als je er Nijntje koekjes bij koopt heb je meteen een superleuke traktatie!

Uitdeelboekjes van Kikker

Toevallig heb ik laatst nog een boek gekocht van Kikker bij de boekhandel voor maar €2,- Ik las Kikker al voor toen Milan nog een stuk kleiner was en nu kocht ik dit boek voor Floris. In deze box zitten er ook 10 en de box kost precies €10,-

In deze box zitten ook twee titels en dat maakt het wel wat vrolijker en speelser om te trakteren vind ik altijd.

Uitdeelboekjes van Woezel & Pip

Er zijn zelfs uitdeelboekjes van Woezel & Pip en deze passen perfect bij een verjaardag. Ook hier zitten er 10 in een doosje en zijn er twee titels; ‘De verdwenen taart’ en ‘hieperdepiep, hoera’. Ook deze box kost precies €10,-

Ik moet zeggen dat deze wel echt favoriet zijn hoor. Ik vind Woezel & Pip zo onwijs leuk!

Uitdeelboekjes van Spuit elf

Zit jouw kindje in de kleuterklas en is het helemaal gek van de brandweer? Dan zijn deze boekjes van Spuit elf een aanrader! In deze box zitten 12 boekjes en vier verschillende titels. Een box kost €9,99.

De box zelf ziet er overigens ook wel heel erg leuk uit, dus zou je zo mee kunnen geven. Een mandje met wat lekkers erbij en klaar ben je!

Uitdeelboekjes Rupsje Nooitgenoeg

Tot slot de uitdeelboekjes van Rupsje Nooitgenoeg. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het altijd al een stom verhaaltje heb gevonden, maar kinderen vinden het fantastisch en dit lijken mij echt leuke boekjes omdat ze anders zijn dan het standaard verhaal. In deze box zitten 8 boekjes en deze kost €11,99. Deze zijn overigens echt educatief  en ook leuk om als complete box cadeau te geven, want ieder boekje is anders.

Uitdeelboekjes trakteren

Weet je al welke jullie gaan shoppen om te trakteren? Dan kunnen jullie deze leuk in gaan pakken! Ik heb ze al vaker laten zien, maar Wibra verkoopt superfijne wenskaartenzakjes. Er zitten er 50 in een pakje voor maar €1,- Deze zijn stevig, doorzichtig en voorzien van een plakstrip. Je kunt het boekje erin doen met een doosje rozijnen, een kaartje, wat confetti etc. Alles kan om er wat feestelijks van te maken. Het fijne is dat je deze traktaties van tevoren al klaar kunt maken. Scheelt weer 🙂

Welke uitdeelboekjes vind jij het leukst?

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ouafa
    12 december 2019 / 01:26

    Mijn dochter zit in groep 1/2 zijn dan alleen de boekjes van spuit elf geschikt? Of ook nog een andere?