Home + De leukste tips om jouw kind bezig te houden

De leukste tips om jouw kind bezig te houden

Wat hebben we toch veel geluk gehad met het weer de afgelopen weken. Het waren misschien geen gemakkelijke weken, maar het weer maakte een hoop goed. Zo konden we toch een blokje om met de kinderen, even naar de speeltuin en even een ijsje halen. Inmiddels zijn we alweer zes weken onderweg en is het meivakantie. Helaas regent het, maar we mogen niet klagen en gelukkig is er binnen nog heel veel te doen. Om je te voorzien van nieuwe inspiratie, want ik kan mij voorstellen dat je dat nu wel nodig hebt ?, heb ik drie te gekke tips voor je verzamelt.

1. speelgoed met uitstraling

Tegenwoordig kijken we steeds kritischer naar het speelgoed van onze kinderen. Het moet vooral duurzaam, educatief en van goede kwaliteit zijn. Maar de uitstraling van het speelgoed is ook belangrijk! Het speelgoed van Znoet matcht dan ook pérfect binnen het moderne interieur van tegenwoordig. Dit speelgoed mag gezien worden en zal een echte eye-catcher in huis zijn! Bekijk alle fancy spellen op www.znoet.com.

2. Creatief bouwplezier met knikkerbanen

Het Hubelino Pi knikkerbaansysteem combineert natuurkundige en technische elementen met creatief bouwplezier. De fascinatie voor het bouwen van knikkerbanen is te danken aan de hoge snelheid en de stunts die de stalen knikker maakt. Het beste van alles: Hubelino Pi is 100% compatibel met de bouwstenen en figuren van LEGO voor een nog spectaculairder bouwwerk! Bestellen kan via Bol.com.

3. Leesplezier voor kleine en grote mensen

In dit nieuwe deel loopt Fred een rare vogel tegen het lijf, eentje die nog wat opvoeding gebruiken kan, want er komen wel heel rare woorden uit zijn bekje. Fred – het eigenwijze hert – werd bekroond door de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Illustrator Pépé Smit schreef en tekende ook Pluis is het zat en Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees. Verkrijgbaar op www.fredhethert.nl of in de boekhandel voor € 14,90.

Wat vind je van deze tips? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *