Home + De leukste kleuter quotes van Milan!

De leukste kleuter quotes van Milan!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de leukste kleuter quotes van Milan met jullie deelde. Ik verzamel ze meestal een tijdje en dan kies ik uiteindelijk de leukste uit om met jullie te delen. En vandaag zijn ze er weer! Hoewel ik vaak helemaal in een deuk lig om zijn uitspraken zijn er gewoon een aantal die je echt bijblijven. En juist die zijn dan ook het leukste om te delen.

Nu Milan ouder wordt, wordt hij ook steeds meer bijdehand en gevat. En hoe grappig het soms ook allemaal is, je moet soms ook flink bijsturen, want anders wordt het te gortig. Ik weet niet of jullie dat herkennen, maar hij is 5 en dan breekt er ook weer een nieuwe fase aan in het kader van ouders uittesten. En dat hoort erbij, dat maakt het allemaal ook leuk. Het is in ieder geval nooit saai!

Lees je mee met de leukste kleuter quotes van Milan?

Kleuter quotes #1 In de speelgoedwinkel

We staan in een winkel en Milan heeft zijn oog ergens op laten vallen. Hij krijgt het niet en ikz eg dat hij er maar voor moet sparen, want mama heeft de centjes er niet voor. Was een enorm duur ding, het was wel even goed met hem. Dit Was zijn antwoord:

Milan geeft als oplossing dat ik dan maar veel boodschappen moet doen iedere dag, want dan krijg ik geld. Ik vraag hem wat hij nu bedoelt, want je geeft juist geld uit. Ja, als je geld geeft krijg je toch geld van die mevrouw terug. Als je dat iedere dag doet heb je zo veel geld… Hij bedoelde het wisselgeld en dacht dat je dus gewoon geld kreeg bij de kassa!

Was het maar zo simpel haha!

Kleuter quotes #2 Puber!

Milan en Patrick zijn aan het stoeien en doen gek, waar op Milan opeens tegen zijn vader zegt ‘Wat ben jij een puber!’

Waar hij het vandaan heeft weten we niet, maar we kwamen niet meer bij van het lachen.

Kleuter quotes #3 Waardeloos!

Ik ben teleurgesteld over iets en Milan zegt ja mam, het is ook behoorlijk waardeloos. Ik snap het wel dat je er helemaal klaar mee bent…

En als ik hem dat dan hoor zeggen besef ik mij dat het allemaal niet zo slecht is, want ik heb tenslotte wel het leukste en liefste kind van de wereld!

Kleuter quotes #4 Zweetvoeten…

Staan we in een pashokje omdat ik een broek wilde passen. Milan zit bij mij in het hokje en ik doe mijn sneakers uit (ik heb geen sokken aan) De hele winkel heeft daarna kunnen horen dat ik zweetvoeten had en dat ze stonken…

Ja, en het was behoorlijk druk in de winkel….

Kleuter quotes #5 De baas in huis

Helemaal vanuit het niets en we hadden ook geen flauw idee waar het vandaan kwam.

Mam, ik denk dat papa de baas is in huis, want hij is groter…

Ja, dat mocht papa willen haha 😉

Dit waren ze weer! Ik hoop dat je er om kon lachen. Welke grappige dingen heeft jouw kind onlangs nog gezegd? Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 25 mei 2016 / 06:15

    Wat leuk en grappig vooral! Ik heb helaas nooit uitspraken van mijn kinderen opgeschreven. Daar heb ik best wel spijt van, want het was zo leuk geweest voor later. Ik ga het vanaf nu gewoon doen.

  2. 25 mei 2016 / 07:24

    Wat een leuke uitspraken. Mijn meiden kunnen er ook wat van. Wel leuk om ze op te schrijven