Home + De leukste (kinder)cadeaus voor Sinterklaas en Kerst

De leukste (kinder)cadeaus voor Sinterklaas en Kerst

Kindercadeaus shoppen voor Sinterklaas en Kerst vind ik altijd een hele uitdaging. Ik heb er vaker over verteld, maar de uitdaging zit hem voor mij vooral in het feit dat ze al zoveel hebben. Als je niet oplet fungeert je huis als speelgoedopslag haha. Daarom maken we afspraken over speelgoed en kiezen we ook steeds vaker voor duurzaam speelgoed. Geen prulletjes meer, maar echt mooi en goed speelgoed. Ik ben op zoek gegaan en heb heel gaaf speelgoed voor jullie gevonden. Volgens mij zijn deze tips meer dan welkom in deze drukke periode.

Sinterklaas zet vandaag voet aan wal en vanavond mogen veel kinderen hun schoen zetten. De komende weken is het Sinterklaas wat de klok slaat en dat betekent vaak ook dat kinderen een beetje uit hun doen zijn. Tijdens deze drukke weken komt er een hoop op je af, moet er een veel geregeld worden en dan wil je niet tig winkels af om cadeaus te kopen. Het is fijner als je gericht kunt shoppen, dat scheelt tijd en stress. Ik hoop je hierbij te kunnen helpen met deze tips:

Houten speelgoed

Houten speelgoed is altijd een goed idee. Het is duurzaam, stevig en gaat oneindig lang mee. Door broertjes en zusjes wordt er dan vaak ook nog mee gespeeld. Ideaal! Ik ging op zoek naar origineel houten speelgoed en kwam uit bij het houten speelgoed op Toyrunner.nl. Van een schoencadeau tot grote(re) cadeaus, dit zijn mijn vijf favorieten:

1. IJsbuffet

IJsjes doen het altijd goed bij kinderen. Dat zal met dit houten ijsbuffet niet anders zijn. Wat is ‘ie leuk hè?

2. Rupsje Nooitgenoeg afbeeldingen sorteerbox

Rupjes Nooitgenoeg blijft razend populair en is tijdloos. Dit leerzame, houten spel is wel heel erg leuk.

3. 18-delige sandwich-set

Kinderen houden van koken en kunnen dat uren volhouden. Als je al een speelkeukentje hebt, is deze houten sandwich set wel heel erg leuk!

4. De speelgoedkeuken

Misschien niet het goedkoopste cadeau, maar een cadeau als deze kunnen jullie misschien kopen met opa’s en oma’s en/of andere familieleden. Mocht je nog een keukentje hebben, dan is deze wel heel erg mooi én hij staat leuk in het interieur. Keukentjes doen het altijd goed en je hebt er jaren plezier van. Juist in combinatie met accessoires zoals de sandwich-set hierboven.

5. Houten tol

Deze houten tol is het perfecte schoencadeautje. De diameter is zes centimeter en hij kost nog geen €5,-. Een leuk, duurzaam cadeautje!

Samen een spelletje doen

Het allerleukste aan deze tijd vind ik het samenzijn met zowel het gezin als met familie. Zo vieren wij Pakjesavond met mijn ouders en mijn zus en haar gezin en dat is gewoon super gezellig. Wie weet brengen de Sint en de Pieten ook nog wel een bezoekje :-). En als je dan samen bent is het juist zo leuk om met elkaar een spelletje te spelen. Wat lekkers erbij op tafel en je hebt een topmiddag of avond! Dit zijn de leukste bordspellen op Toyrunner.nl.

1. Stranger Things Adventures together

Mijn nichtje is een groot Stranger Things fan, dus dit zou een leuk spel zijn om met haar te spelen. In dit coöperatieve kaartspel van Stranger Things moet je door Hawkins zwerven om te proberen de mysteries rond Elf op te lossen. Kruip in de huid van jouw favoriete Stranger Things karakters met elk zijn eigen kenmerken en vaardigheden. Zal het Mike, Dustin, Will en alle andere personages lukken de monsters te verslaan? Kies verstandig om te beslissen wanneer je als team moet bewegen en wanneer je je moet opsplitsen om meer middelen te vinden: versla het monster en verzamel genoeg mysteriekaarten om te kunnen winnen!

2. Peppa Pig Slangen en Ladders en Ludo bordspel

En met een Peppa fan in huis is het wel erg leuk om één van deze spellen te spelen. Dit spel kost overigens maar €13,95. Dat is wel een heel leuk prijsje!

3. 999 Games Geven en Nemen

Dit spel is leuk om met wat oudere kinderen en volwassen te spelen. Het zit als volgt: in dit dobbelspel probeer je de door jouw geworpen dobbelstenen slim in te zetten om een zo hoog mogelijke score te behalen. Tot zo ver niets nieuws toch? Bij Geven & Nemen heb je echter geen standaard scorevel, maar maak je dat zelf door in jouw beurt een van de kaarten van tafel te kiezen. Zo stellen alle spelers in de loop van het spel hun eigen, unieke speelveld samen. Kies de juiste combinatie van kaarten om je score te maximaliseren. In dit spel zijn alle spelers voortdurend bij het spel betrokken. Zo kun je er in je eigen beurt voor kiezen om de dobbelstenen opnieuw te werpen als het resultaat je niet bevalt. Maar bij elke tweede of derde worp mag iedere speler één van de dobbelstenen op zijn eigen kaarten invullen. Om verder te komen, moet je dus geven en nemen! Spannend tot het laatste moment! Met afwasbare kaarten en viltstiften.

4. Citatenspel

Ik ben echt dol op quizzen en vind dit wel een heel leuke: het citatenspel. In dit spel staan de bekendste citaten, zegswijzen en uitspraken centraal. Hoe meer jij er herkent, hoe meer fiches je verdient. De speler die als eerste de vijf gekleurde fiches in zijn bezit heeft, wint het spel. Superleuk toch voor een avondje met vrienden of familie? En voor maar €9,50 is het ook een enorm leuk kleinigheidje om te geven aan iemand.

5. Spellendoos Paw Patrol

Tot slot de spellendoos van Paw Patrol. Sinds we met Floris de Paw Patrol Movie hebben gezien in de bioscoop heeft hij de serie weer herontdekt. De doos bevat een  memorie spel, een dominospel, een pop-up spel (Mens Erger Je Niet) en een Lookout spel. Hiermee kunnen jullie voorlopig weer vooruit!

Handig om te weten: al deze items komen uit de webshop Toyrunner

Dit waren weer 10 tips en ik hoop dat ik je weer hebben kunnen voorzien van een hoop inspiratie. Mijn advies blijft om tijdig cadeaus te shoppen, ook al voor de Kerst, want het blijven onzekere tijden, ook wat betreft voorraden en levertijden.

Heb jij alle cadeaus inmiddels in huis?

liefs
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *