Home + De gaafste complete kinderwagens onder de €300!

De gaafste complete kinderwagens onder de €300!

Nu heb ik die tijd van kinderwagens al lang gehad, maar ik vond een kinderwagen uitzoeken één van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap. We hadden een erg krap budget dus kochten we een kinderwagen via Marktplaats. Destijds was ik er weg van, maar nu we bijna 6 jaar later zijn vraag ik mij echt af wat mij bezielde. Ik zou er nu totaal niet meer voor kiezen, maar ja het was een andere tijd hè 😉

Nu was het wel een dure wagen en we betaalden er via Marktplaats nog zo’n €300. Hij was wel compleet en brandschoon. Toen we hem gingen halen kwamen we ook terecht in een luxe wijk en die mensen hadden de wagen ook gewoon top onderhouden. Ik heb uiteraard wel alles gewassen, het frame nog even een sopje gegeven en meer hoefden we niet meer te doen.

Toch kun je nu ook heel gave, en complete, kinderwagens shoppen in de winkel onder de €300 die ik graag met jullie wil delen!

Sterker nog, veel van deze wagens zijn vergelijkbaar met bekende merken en echt niet slechter. Dat mag ook niet, want kijk maar naar een autostoeltje. Voor zo ver ik weet moeten die eerst getest zijn voordat ze überhaupt verkocht mogen worden. En als je wat minder uitgeeft aan de wagen heb je wat meer over voor andere leuke dingetjes 😉

Kijk je mee naar deze mooie wagens onder de €300?

Deze wagen vond ik bij Van Asten Babysuperstore voor maar €219,95! Je krijgt hier een autostoeltje groep 0 bij en de wagen is lekker basic. Je kunt hem dan zelf nog met accessoires verder aankleden.

En deze aanbieding van Mutsy vond ik ook bij Van Asten Babysuperstore, dit pakket kost namelijk €289,99! Dat is echt een flinke korting dus dat is leuk kopen. En voor dat geld heb je wel een Mutsy.

Dit is mijn persoonlijke favoriet, want ik ben weg van de kleur en zeker in combinatie met het bruin van de beugels. Dit is een wagen van BornLucky die ik vond bij Baby & Tiener en ook bij deze krijg je een autostoel een beenkap en een regenscherm! Deze kinderwagen kost €299,99! Deze wagen is er ook in een mooie kleur grijs en in het zwart en je kunt er in de webshop ook specifiek zoeken op kinderwagens onder de €300 zag ik tijdens mijn zoektocht, handig!

Deze kinderwagen van X-Adventure is 6-delig en koop je al voor maar €179,99! Ook deze vond ik bij Baby & Tiener. Je kunt er een autostoeltje van X-Adventure of Maxi Cosi bijkopen, maar dan nog ben je onder de €300 kwijt. Je vindt deze kinderwagen hier.

Tot slot deze kinderwagen van Cabino die ik ook vond bij Baby & Tiener. Ook deze wagen is weer erg compleet en te gebruiken totdat je kindje ongeveer 3 jaar is. Deze wagen is ook erg compleet en je koopt deze voor €269,99! Ik vind hem erg strak.

Als ik tussen deze 5 kinderwagens zou moeten kiezen zou ik dus voor de blauwe gaan en voor welke kinderwagen zouden jullie gaan?

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 18 februari 2016 / 07:49

  Een superleuke en handige blog. Toen vrouwlief zwanger was zaten we met hetzelfde dilemma: we wilden een “goede” kinderwagen en dachten dat die dan nieuw rond de €1.000 zou moeten kosten. Vandaar dat ook wij marktplaats opgingen en ook voor €300 een hele nette 2e handse kochten (bugaboo). De kinderwagen is ondertussen cadeau gegeven aan vrienden die het krapper hebben. Mocht er nog een 2e kindje komen, en we gaan op zoek naar een nieuwe kinderwagen, ga ik deze blog zeker nog eens goed teruglezen en alles bekijken! Ik denk dat ik ook voor dezelfde blauwe zou gaan als jij!

 2. 18 februari 2016 / 09:38

  Mooie kinderwagens hoor! Mijn vriend vind het ook onzin om 1000 euro uit te geven en ik snap dat ook wel, je moet al zo veel kopen en het geld is een keer op.

 3. maud
  18 februari 2016 / 13:04

  IK zou ook voor die blauwe gaan. later als ik volwassen ben dan denk ik dat ze nieuwere hebben maar anders kies ik voor die blauwe

 4. 19 februari 2016 / 23:04

  Wat een leuke wagens zeg! En geen geld! Zelf heb ik voor 300 euro een praktisch nieuwe Maxi Cosi Mura 3 gekocht. Meer dan duizend euro betalen voor een nieuwe wagen vonden we onzin, dus toen we deze deal tegenkwamen hebben we meteen toegehapt. Wat ben ik blij met onze knalrode kinderwagen. Daar gaat ons zoontje vast heerlijk in slapen. Hopelijk, hahaha.