Home + Een wit blik als ultieme cadeau en woonaccessoire?!

Een wit blik als ultieme cadeau en woonaccessoire?!

Vorige week kocht ik dit witte blik van Nicolas Vahé. Ik zag hem in een etalage en vond hem supertof. Hij staat nu op mijn bureau, maar na een rondje Google bleek ik iets heel hips gekocht te hebben. Dit blik schijnt namelijk het ultieme cadeau en woonaccessoire te zijn! Je kunt er namelijk heel veel mee en het blijkt dat dit blik het ideale cadeau is voor de feestdagen!

Ik had nog nooit gehoord van de Nicolas Vahé blikken, maar het schijnen bekende blikken te zijn die overal voor worden gebruikt. De komende periode worden ze veel gebruikt voor kerstpakketten of als geschenkverpakking voor een fles wijn. Het blik kan dan niet dicht, maar de fles wordt met het blik wel op een leuke manier verpakt.

Op het blik zelf staat de volgende tekst: ‘This bucket does not contain paint but ik will add colour to your day’. Wat je er ook in doet, met dit blik maak je de dag net een beetje leuker. Verder staat erop dat je deze kunt gebruiken als wijnkoeler, plantenbak, decoratie, cadeaubox, vaas en opbergblik.

Ik kreeg afgelopen zondag een heel leuk pakje voor Floris van kraamvisite en ook dat pakje was zwart/wit. Stel nu dat je zelf ook op kraamvisite of een babyshower gaat, dan kun je in dit blik een heel leuk cadeaupakket doen! Zo zie je maar, genoeg inspiratie!

Wat ik nu eigenlijk wil met dit artikel? Je laten zien dat je ook iets heel anders kunt gebruiken dan cadeaupapier of een cadeautasje. Door cadeaupakketten te maken is de inhoud voor iedereen een verrassing en kunnen ze de verpakking ook nog gebruiken. Voor kinderen is dit overigens het ideale blik om spullen in op te ruimen. Milan wilde de mijne al van mijn bureau halen om zijn brandweerman Sam poppetjes en spulletjes in te doen haha.

Ik kocht de mijne bij een winkeltje hier in de stad, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook kopen bij Bol.com.

Wat zou jij in dit blik doen en voor wie? En kende jij dit blik al? Het is in ieder geval een behoorlijke hype en blijkbaar een erg leuk en hip cadeau, doe er je voordeel mee 😉

 

 

 

Dit bericht is op geen enkele manier gesponsord. Wel bevat het een affiliate link. Mocht je via deze link wat bestellingen ontvang ik een klein percentage.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *