Home + Daar is ‘ie; de film van Floris’ newbornshoot!

Daar is ‘ie; de film van Floris’ newbornshoot!

Een tijdje terug liet ik jullie het eindresultaat zien van de newbornshoot van Floris. Wat ik toen niet heb verteld is dat er ook is gefilmd, maar de film was iets later klaar dan de foto’s. En ik was gewoon heel ongeduldig, dat ook 😉 dus ik wilde de foto’s al graag hebben. Naast fotograaf Evy was videograaf Myrthe erbij om mooie beelden te maken zodat we niet alleen foto’s zouden hebben, maar ook bewegende beelden. En die laat ik jullie vandaag zien!

Waarom een film?

Er zijn veel newborn fotografen die prachtige foto’s maken (al ben ik natuurlijk een groot fan van Evy ?) , maar deze optie bieden zij niet. Het is namelijk heel gaaf om naast alle mooie foto’s ook een professioneel filmpje te hebben. Bewegende beelden van die bijzondere tijd en dag. Professioneel bewegende beelden moet ik eigenlijk zeggen.

Het is een kort filmpje geworden met mooie muziek eronder. Dit had ik zelf op geen enkele manier kunnen doen wat betreft kwaliteit.

Hoe ging Myrthe te werk?

Terwijl Evy de foto’s maakte was Myrthe bijna onzichtbaar en filmde zij Floris en later ook Milan. Het ging haar puur om de bewegende beelden. Je kon tussendoor dus gewoon praten, want dat werd eruit gehaald. Dat vond ik wel heel fijn, want anders zou het gepraat heel storend zijn tussen al die mooie beelden door. En omdat je niet je mond hoefde te houden tijdens het filmen, was het eigenlijk een heel ontspannen middag.

Ook Myrthe is heel rustig en omdat zij en Evy elkaar goed kennen, hebben ze aan een half woord genoeg en gaat die samenwerking heel fijn. Ze laten elkaar ook goed hun werk doen en overleggen samen over welke beelden ze willen hebben en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Evy de goede foto heeft en Myrthe het juiste beeld.

Dit is het eindresultaat!

Mooie beelden om deze tweede kerstdag mee te beginnen en een heel waardevol “document” voor later. Mocht je ook zo’n newborn shoot en filmpje willen, neem dan contact op met Evy Hopman Photography voor meer informatie.

Wij genieten nog even na, het is ongelooflijk dat dit ongeveer negen weken geleden is gefilmd.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Ciska
    26 december 2017 / 12:19

    Wat bijzonder prachtig

  2. Christine
    27 december 2017 / 08:29

    Wauw, wat héérlijk, die bewegende beelden waarop je nog écht de prille babygezichtjes (grimassen ;)) en bewegingen ziet.. dat echte newborn is er zo snel af, dat wil je blijven koesteren, mooi dat jullie dat zo kunnen met deze video!!