Home + Christmas Countdown 2022 | Mijn verlanglijst voor Kerst

Christmas Countdown 2022 | Mijn verlanglijst voor Kerst

De laatste Sinterklaascadeaus voor de volwassenen moeten nog worden gekocht en daarna nog de kerstcadeaus. Pat en ik kopen altijd wat voor elkaar, we kopen wat voor mijn ouders en nog een cadeautje voor de jongens. Daarna is het wel weer even klaar. Het kost immers genoeg en de kinderen zijn dan al flink verwend. Pat vroeg van de week wat ik wilde hebben voor Kerst en ik kan altijd wel iets bedenken waar je me blij mee maakt. Ik wilde het lijstje al naar hem appen, maar toen bedacht ik dat het misschien wel leuk was deze met jullie te delen. Dit is mijn verlanglijst.

1. Wasparfum

Afgelopen weekend kocht ik wat nieuwe kleding en op de toonbank van de winkel stond wasparfum. De verkoopster zag me kijken en vroeg of het al eens had geprobeerd. Nog niet en we besloten een klein flesje mee te nemen om te proberen. Nou, ik ben inmiddels al helemaal overtuigd. Wat is dit heerlijk! Zeker op je net gewassen beddengoed. Zo’n geschenkset zou dan ook heel welkom zijn en vindt mijn moeder waarschijnlijk ook een topcadeau.

2. Zadig & Voltaire ‘This is Her’ parfum

Mijn all-time favorite geur is deze van Zadig & Voltaire. Mijn flesje is leeg dus ik zou graag een nieuwe willen. Deze vraag ik overigens al drie jaar voor Kerst, want het is geen goedkope geur, dus ik koop hem tussendoor niet zo snel voor mijzelf. Dat vind ik dan weer zonde ☺️ en dan ga ik voor een goedkopere geur. Deze blijft daarom altijd een beetje speciaal.

3. Nieuwe telefoonkoord

Ik heb een nieuwe iPhone en dat betekent dat deze niet meer in mijn oude telefoonkoord past. Ik vind dit zo handig in de zomermaanden, maar ook tijdens een dagje weg bijvoorbeeld. Altijd je telefoon bij de hand om snel ergens een foto van te maken. Ideaal!

4. Cadeaubon van mijn favoriete winkel

Op mijn verlanglijst staat steevast een cadeaubon. Voor mijn nagels en wenkbrauwen bijvoorbeeld, maar je zou mij ook heel blij maken met een cadeaubon van mijn favoriete kledingwinkel in Schoonhoven. Zeker nu ik aan het afvallen ben en er zo nu en dan toch iets gekocht moet worden dat past bij het gewicht wat ik dan heb. Pat moet er dan wel even voor naar Schoonhoven dus ik weet niet of dat gaat lukken, maar je maakt me er wel blij mee.

5. Airwrap krultang

Tot slot op deze verlanglijst een airwrap. Ik heb een stuk van mijn haar laten knippen en toch steek ik het iedere keer weer op. Ik zou er wel wat meer mee willen doen, maar heb eigenlijk niet de spullen die ik daarvoor nodig zou hebben. Het liefst zou ik die van Dyson willen, maar €500,- gaat mij veel te ver. Deze heeft ook vrij goede recensies én is een stuk goedkoper. Mooi om het dan uit te proberen.

Ik denk dat Pat hier wel een leuk cadeautje uit kan zoeken. Wat staat er op jouw verlanglijst? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Albertine Coobs
  24 november 2022 / 22:45

  Wij doen geen cadeaus met kerst. Onze kinderen zijn nog op de leeftijd dat we Sinterklaas vieren. Ik zou dan ook eens goed na moeten denken wat er op mijn verlanglijstje zou staan (met Sint doen we ook geen dure cadeaus voor de volwassenen). Ik zou op termijn wel de parfum Chloé l’eau willen. Maar deze is prijzig en ik heb nog voldoende andere parfums in de kast. Ik denk dat ik voor mijn verjaardag (maart) geld vraag en ‘m dan ga kopen.

 2. Daphne de Kuijper
  27 november 2022 / 22:28

  Pat kan ook je cadeaubon opgestuurd krijgen hoor ? En lekker hè dat wasparfum? Voor altijd verslaafd nu ?

  • Marisca
   Auteur
   28 november 2022 / 06:36

   Dat is goed om te weten! 😉 Ja, die is echt zalig en je blijft het ruiken!