Home + Christmas Countdown 2021 | Verslag en review van Christmas Village Scheveningen

Christmas Countdown 2021 | Verslag en review van Christmas Village Scheveningen

Afgelopen weekend gingen we naar Christmas Village in Scheveningen. Een echt kerstwarenhuis waar een kerstliefhebber als ik dus heel erg gelukkig van wordt. Vorige week is Christmas Village geopend en ik kwam het ergens tegen op Instagram. Ik stuurde Patrick vervolgend een appje met de vraag “kunnen we dit weekend hierheen?” en daarna “Ik moet echt hierheen!”. Gelukkig voor mij is hij wel voor dit soort dingen te porren en dus vertrokken we zaterdag richting Scheveningen…

Christmas Village Scheveningen

Midden in de haven van Scheveningen vind je een tof oud pand en hier zit Christmas Village. Van buiten niet te missen door het enorme bord, de ballonnen én de drukte, want ik ben blijkbaar niet de enige kerstgekkie. Je kunt voor de deur parkeren als je geluk hebt en anders moet je even klein stukje lopen.

Eenmaal binnen heb je meteen de kerststemming te pakken. Kijk maar:

Je loopt een route door het enorme pand, zowel boven als beneden. Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor de Kerst gaat dat hier zeker lukken. Wat ik leuk vind is dat alles op thema te vinden is en je er merken als Riviera Maison en Kurt S. Adler kunt shoppen, ook de notenkrakers van dit bekende merk! Dat betekent dat er voor ieder budget wat te vinden is.

Wat vonden we ervan?

Ik hou van Kerst dus voor mij is het al gauw goed. Als ik heel kritisch ben vond ik het soms wel wat smal met de buggy. Ik denk dat het met een kinderwagen of rolstoel nog lastiger wordt. Je moet ook wat trappen op en af dus dat is niet heel praktisch.

Wat wel fijn is, is dat de looproutes goed staan aangegeven en dat het assortiment heel groot is. Het is op en top Kerst en als je, net als ik, gek bent op Kerst dan is de Christmas Village zo’n beetje een kersthemel. Oh, en het personeel verdient echt een compliment! Zij zijn supervriendelijk en vrolijk. Het is gewoon heerlijk om er rond te struinen en we zullen er zeker nog een keer heen gaan dit jaar.

Geen notenkraker gekocht

Tegen de verwachtingen van mijn gezin in, heb ik geen notenkraker gekocht. Ze waren prachtig, maar ik was nog niet overtuigd, want ik heb er al zoveel. Wel hebben we foute kersttruien gekocht (die kosten allemaal €5,- per stuk ongeacht de maat!) en ik heb wat spulletjes gekocht voor het kerstdiner op school. Ik deel mijn ideeën daarvoor altijd op Mamablogger, daarom koop ik altijd wat extra voor de foto’s.

Heb jij ook al zin in Kerst? Dan is een bezoekje zeker de moeite waard. Je kunt er een dagje uit van maken door daarna een lekkere strandwandeling te maken en/of met de kinderen een bezoekje te brengen aan LEGOLAND Discovery Centre in Scheveningen.

Praktische informatie

Openingstijden

September
Donderdag: 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 18.00 uur

Oktober, november en december
Dinsdag: 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag: 10.00 tot 18.00 uur

Adres

Christmas Village Scheveningen
Dr. Lelykade 188
2583CN Scheveningen

Parkeren voor de deur kan, maar is betaald. Houd hier rekening mee. Je kunt hier ook gewoon betalen met Park Mobile. 

Heb jij ook zoveel zin in Kerst?

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Debby
  21 september 2021 / 19:35

  Ik zag dit gisteren al in je blog en zei meteen IK WIL HIERRRHEEENNN hahaha maar goed t is 2u rijden vanaf Limburg dus dat doe je niet zomaar ?. Binnekort maar eens kijken of t te combineren is.. vanaf 9 oktober gaan de kerst shows weer open bij tuincentra ^^

  • Marisca
   Auteur
   23 september 2021 / 17:04

   Haha, het is inderdaad heel leuk, maar twee uur rijden is er wellicht wel lang voor. Andere aanrader is Intratuin Zevenhuizen (is niet ver van Scheveningen). Daar vlakbij zit Van der Spek en dat is ook een soort tuincentrum en een heel goedkope supermarkt. Ook leuk om daar even te kijken. En anders natuurlijk lekker wandelen op de boulevard van Scheveningen.