Home + Christmas Countdown #2 | Dit zijn de leukste kerstboomhangers, ook voor kinderen!

Christmas Countdown #2 | Dit zijn de leukste kerstboomhangers, ook voor kinderen!

It’s beginning to look a lot like Christmas in huize Mamablogger. We zetten dit jaar geen kerstboom, maar ik heb een alternatief. Daarover snel meer 😉 Maar dat we geen kerstboom hebben wil niet zeggen dat we niet los kunnen gaan met de meest kitscherige kerstboomhangers. Hoe meer over de top, des te meer kerstgevoel ik ervan krijg. Wij hebben inmiddels al een aardig assortiment kitscherige kerstboomhangers in huis, maar er is zoveel leuks te vinden. Dit zijn de allerleukste en ik heb nog een leuke tip voor te gekke hangers voor kinderen.

De kersthangers van Kurt Adler

De kans is groot dat deze naam je helemaal niets zegt, maar de kerstboomhangers van Kurt Adler zijn mega populair en veel merken en winkels springen hierop in. Ken je de kersthangers van Coca Cola? Die zijn van Kurt Adler. Maar ook de kerstboomhangers van Paw Patrol (Floris vindt ze geweldig) zijn van Kurt Adler. Dit vind ik de allerleukste ook al hebben ze soms helemaal niets met Kerst te maken 😉

kerstboomhangers_kerstboom_christmas countdown_mamablogger_

Hoe gaaf is deze kerstschildpad? Je shopt hem hier.

Tegen de tijd dat het kerstvakantie is, zijn er een hoop moeders die hier hard aan toe zijn 😉 Je shopt hem hier

Hoe schattig is deze?! Je vindt hem hier.

Dit is één van mijn favorieten, deze is echt prachtig. Je vindt hem hier.

Maar ook dit is Kurt Adler. Je vindt deze Paw Patrol en Peppa Pig hangers hier.

Een paar weken terug waren we bij de Intratuin en daar hebben we de hangers ook gezien. Voor kinderen is dit net zo leuk als de snoepwinkel 😉

Andere te gekke kerstboomhangers

Maar er is natuurlijk nog veel meer leuks. Deze kwam ik tijdens mijn zoektocht tegen:

De notenkraker hoort er natuurlijk bij. Deze kost €2,- bij HEMA.

De Kerstman na de Kerst. Deze kost €3,50 en vind je ook bij HEMA.

kerstboomhangers_kerstboom_christmas countdown_mamablogger_

Deze kattenkop kost €3,- bij HEMA.

Bij Flying Tiger hebben ze ook altijd te gekke hangers. Vorig jaar kochten we er veel, maar dit jaar hebben ze ook heel leuk en er zitten zelfs heel stoere bij, dus de vaders hebben nu ook wat uit te kiezen haha. Verder zien we dit jaar veel eten. HEMA heeft de rookworst, de tompouce en de stroopwafel, maar Flying Tiger en Kurt Adler gaan voor nieuwe trends zoals avocado en sushi.

De hangers van Vondels

Ben je een echte kerstfan en mogen de hangers wat duurder zijn? Dan zijn de hangers van Vondels ook een prachtige toevoeging op de collectie. Deze glazen hangers zijn veelal mondgeblazen en een aantal van de hangers zijn ook nog eens met de hand geschilderd. Dat maakt deze ook prijziger dan de anderen.

Deze zijn allemaal wel heel erg gaaf toch? Het is bijna Kerst dus hoe bonter, hoe beter wat mij betreft. Welke van deze hangers is jouw favoriet? Ik laat jullie snel onze hangers zien.

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Linda
  8 december 2019 / 13:05

  Hahaha lekker fout allemaal, maar wel leuk. Mijn zoontjes mogen elk jaar een bal oid uitzoeken voor in de kerstboom. Uiteindelijk heb ik dan een boom met alle hangers die zij uitgekozen hebben. Dit jaar heeft mijn jongste een zeepaard en mijn oudste een Dino uitgekozen haha. Zo fout en niet mijn keuze, maar ik vind het geweldig dat het straks een boom vol herinneringen wordt.
  Ben heel benieuwd naar jouw alternatief voor een kerstboom!

 2. Sandra
  8 december 2019 / 13:16

  Heb je de Nijntjes gezien van vlondels?? Zo lief.. manlief krijgt een rot beroerte van 18 euro voor kerstbal maar zo mooi

 3. Christine
  10 december 2019 / 13:18

  Mijn dochter mocht er eentje uitzoeken, dat is de eyecatcher en de rest zijn ‘gewone ballen ‘ die ik er bij uitgezocht heb.

  Laat me raden, je gaat voor een guirlande aan je tafelklem? Kun je ook volhangen met te gekke ballen;)