Home + Budgettips | Deze leuke dingen spotte ik bij Wibra, Zeeman en HEMA!

Budgettips | Deze leuke dingen spotte ik bij Wibra, Zeeman en HEMA!

Wat was het fijn om afgelopen woensdag weer een rondje door de stad te kunnen maken! Ik was die dag zo goed als vrij en besloot lekker op de fiets naar de stad te gaan. Onze jongens zitten op woensdag tot 14.00 uur op school en dat gaf mij de tijd om op mijn gemak de winkels door te struinen. Voor het eerst sinds heel wat weken. Ik besloot vooral langs de budgetwinkels te gaan en spotte daar weer de leukste dingen. En natuurlijk kocht ik zelf ook nog het één en ander. Ik maakte veel foto’s en laat je alle budgettips zien.

Budgettips van Wibra

Allereerst spotte ik deze te gekke peuterdekbedden voor jongens. Voor meiden zien we vaak de tofste printjes, maar voor jongens vind ik het soms echt lastig een leuke print te vinden. Deze kosten maar €11,99 en zijn toch te gek?! Overigens waren er ook heel leuke printjes voor meiden, waaronder één met regenbogen zoals het kleed hieronder.

En met deze bijpassende vloerkleedjes geef je de kinderkamer in een handomdraai een nieuwe look. Deze kleedjes staan heel leuk naast het bed of je creëert er een gezellig zithoekje mee op de kamer van je kind. Ook deze kosten €11,99.

Zelf ging ik naar Wibra voor deze ‘vakkenbakken’. Deze zijn een slag kleiner dan de bakken die we al kennen en zijn er in te gekke, nieuwe kleuren. Deze kosten €1,79 per stuk. Wij gebruiken deze bakken vaak als we gaan wandelen of een lange autorit voor de boeg hebben. Soms is een slag kleiner net even wat praktischer. Toch gaan we ze in eerste instantie ergens anders voor gebruiken: er ligt een puzzel van 1000 stukjes op ons te wachten en we gebruiken deze bakken om de puzzelstukjes te sorteren.

Hoe leuk zijn deze kruidenpotjes van Wibra?! Je kunt ze gebruiken als kruidenpotje, maar ook als tandendoosje, of je vult ze met Smarties of andere kleine snoepjes voor een traktatie. Een beetje creatief denken en je kunt er veel leuke dingen mee doen!

Datzelfde geldt voor deze minipotjes. Net even wat groter, maar zo leuk! Voor zes potjes betaal je €1,99. Altijd handig om ze in huis te hebben voor traktaties en kleine cadeautjes.

Dit waren de leuke dingen die ik spotte bij Wibra, door naar Zeeman!

Budgettip van Zeeman

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de collectie bij onze Zeeman nog wat tegen vond vallen, al kan ik mij voorstellen dat de nieuwe collectie nog moet komen. Ik zag weinig nieuws en zag ook het theeservies waar ik begin deze maand over schreef niet meer. Wel zag ik deze superleuke krukjes! Niet alleen leuk in de woonkamer of in je ‘home office‘, maar ook op een meidenkamer!

Veel leuks bij HEMA

Bij de HEMA waren ze al druk met Pasen en hoewel het heel erg vroeg is, kon ik het niet laten wat te kopen. Het was die dag grijs en grauw buiten en ik kreeg er een heerlijk voorjaarsgevoel bij. Om te beginnen kocht ik paaseitjes. Zelf ben ik drastisch geminderd met chocolade, maar lekker zijn ze wel en vooral de jongens zijn weg van deze eitjes.

Uitdelen en een tafelklem met Pasen

Maar ik kocht ook nog andere, leuke dingen waaronder uitdeelzakjes in het thema ‘Pasen’. In een zakje zitten twee verschillende  figuren: een wortel en een konijn. Ieder zakje bevat zes uitdeelzakjes: drie wortels en drie konijnen dus. In ieder zakje zitten zes goudkleurige lintjes om de zakjes dicht mee te maken. Deze zijn erg leuk om te trakteren!

Verder kocht ik alvast wat leuke hangers voor de tafelklem die ik ga maken voor Pasen. Dat eindresultaat laat ik tegen die tijd uiteraard aan jullie zien.

Dit waren mijn budgettips, wat is het toch fijn om weer naar de stad te kunnen en alles in het echt te bekijken!

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. MarjonS
    22 januari 2022 / 08:26

    Deze artikelen vind ik zo leuk… de dozen van wibra zijn ideaal, hebben wij ook.
    Krukje zeeman ga ik snel kijken. Over ruim twee weken wordt onze dochter 11, het mintgroene krukje perfect voor haar slaapkamer.