Home + Budgettip | Make-up musthaves van Action

Budgettip | Make-up musthaves van Action

Als het gaat om make-up ben ik geen expert, maar ik houd er wel van om er leuk en goed uit te zijn. Tenminste, ik doe mijn best, haha. In ieder geval ga ik de deur niet uit zonder en ga ik doorgaans voor een gewone naturel look. Ik ga dan voor wat kleur in mijn gezicht, maar vind mijzelf het mooist als ik iets gebruind ben door de zon. En die look kun je natuurlijk ook creëeren. Bij de Action is de ‘Sunkissed Glow‘ stick nu razend populair. Ik laat deze aan je zien en heb nog meer make-up musthaves gespot!

Max & More Sunkissed Glow

Ik beging met deze populaire stick en heb hem zelf ook gekocht. Je kunt deze op je hele huid aanbrengen en vervolgens blenden met je vingertoppen of een make-up sponsje. Hij geeft echt een mooie glow op je huid!

Prijs: €2,29

Fab Factory oogschaduw palette

Die gouden look maak je vervolgens af met dit oogschaduw palette. Ik heb hier toch een zwak voor. Deze bestaat uit 18 mooie kleuren die je goed met elkaar kan combineren. Zo creëer je verschillende looks voor al die leuke feestjes en barbecues deze zomer.

Prijs: €4,44

Max & More bronzer & highlighter

Als je het hebt over make-up musthaves kan een highligher niet ontbreken. Hiermee geef je je gezicht wat meer vorm en glans op de juiste plekken. Dit zorgt voor een frissere blik. Die kan ik nu en vooral na de vakantie wel gebruiken, haha.

Prijs: €1,49

Max & More oogschaduw palette 12 kleuren

Nog een oogschaduw palette, want ook deze vond ik erg mooi. Veel glitter (leuk voor een feestje of een bruiloft) en net wat neutraler dan het palette hierboven. Deze zou meer bij mij passen denk ik, maar ze zijn beiden mooi!

Prijs: €2,12

Make-up kwast

Make-up musthaves gaan niet alleen over de make-up zelf, maar ook over de benodigdheden om het op te brengen waaronder kwasten. Deze kwast is echt een koopje en zo ontzettend fijn! Deze kan ik blijven kopen als ik aan een nieuwe toe ben.

Prijs: €1,19

Koop jij weleens make-up bij Action? Zo ja, wat zijn jouw echte make-up musthaves van Action? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *