Home + Bedankje juf en meester 2023 | Dit geven onze jongens!

Bedankje juf en meester 2023 | Dit geven onze jongens!

In de afgelopen 10 jaar Mamablogger heb ik heel wat bedankjes voor de juf en meester laten zien. Ieder schooljaar was ik er al vroeg lekker druk mee en kon ik niet wachten ze te delen met jullie. Dit jaar vond ik het lastiger aangezien onze oudste afscheid neemt van de basisschool. Wat is dan leuk en passend om te geven? Niet alleen voor de leerkrachten, maar ik wilde ook dat het voor hem leuk en stoer genoeg is om te geven. Uiteindelijk slaagden we heel verrassend bij kampeerwinkel  de ‘Vrijbuiter’ (geen spon). En we vonden dit zo leuk dat ook Floris dit aan zijn juf geeft!

Bedankje juf en meester: spelletjes en tijd voor nieuwe avonturen

Volgens mij heeft iedere ouder weleens gegoogeld op ‘bedankje juf of meester’. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel leuks, maar veel daarvan heb ik de afgelopen jaren al laten zien. Een week of twee geleden had ik het idee om even langs de Kwantum te rijden. Misschien kon ik daar wel iets leuks vinden om te geven. Deze zit bij ons op een soort industrieterrein van winkels en we zagen dat het heel druk was bij de Vrijbuiter. Daar waren we nog nooit geweest dus we besloten er even te gaan kijken. Dat we uitgerekend daar slaagden voor de bedankjes voor de juffen meester, hadden we niet verwacht.

Milan gaat naar de brugklas en Floris naar groep 3. Voor allebei iets heel anders en het voelt voor beiden wel als een nieuw avontuur. Daarom vonden we de speelkaarten van ‘Avonturenstarter’ wel heel toepasselijk. Op ieder kaartje staat een vraag en een opdracht. Perfect om mee te nemen op vakantie, maar ook leuk voor in de klas. Dat mag mogen de juffen en meester zelf bepalen.

Omdat het voor Milan de laatste keer is, wilden we er nog iets bij doen. Al snel zagen we reisedities van ‘vier op een rij’ voor maar een paar euro!

We hebben veel leuk materiaal in huis om in te pakken, maar je kan hier zelf ook alle kanten mee op. Je zou het pakje speelkaarten in een doorzichtig wenskaartenzakje kunnen doen. Confetti erin, kaartje over nieuwe avonturen erbij en je hebt een superleuk bedankje! Het ‘vier op een rij’ spel kun je gewoon inpakken. Mocht je ook de combi willen maken, dan kun je het ook inpakken in cellofaan. Kaartje eraan en klaar!

Origineel bedankje voor de juf en meester

Misschien mag ik het helemaal niet zeggen over ons eigen cadeautje, maar ik vind het stiekem toch wel weer een leuk en origineel cadeautje geworden. We liepen er echt tegenaan. De juffen en meester kunnen het meenemen op vakantie en spelen met hun eigen familie. De leerkrachten van de hogere groepen kunnen er ook voor kiezen het te bewaren voor in de klas. Net wat ze willen. Tot slot vind ik de link met het maken van nieuwe avonturen en herinneringen wel passend.

Kosten bedankje

  • Het kaartspel was het duurst en kost €4,99 per stuk
  • Het ‘vier op een rij’ spel kost €2,99 per stuk

Het is daarmee best een prijzig bedankje geworden, maar Milan neemt afscheid van de school en Floris neemt afscheid van maar één juf, maar wel eentje die hij twee jaar heeft gehad en die ook veel voor hem heeft gedaan. Daarom toch gedaan, al kun je het zo duur maken als je zelf wil.

Tip: als je lid bent van de FNV dan krijg je bij Vrijbuiter 5% korting op je aankoopbedrag. Scheelt toch weer wat! 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Marjon
    2 juli 2023 / 08:05

    Zeker leuk, weer eens iets anders. Onze dochter geeft met gr8 een cadeau met de hele klas aan alle juffen en meester. Een blijvend iets. Het is een kleine school (11 lln in haar groep en zo’n 9 leerkrachten)
    Dit is traditie van groep 8…