Home + Budgettip | Magnetisch boek van Zeeman in diverse uitvoeringen

Budgettip | Magnetisch boek van Zeeman in diverse uitvoeringen

Misschien ken je het magnetisch boek al van een ander bekend merk. Wij hebben die ook en ik heb er destijds ook over geschreven. Superleuk, maar best prijzig. Zeeman heeft nu een te gek en betaalbaar alternatief van deze magnetische boeken voor kinderen vanaf 3 jaar in verschillende uitvoeringen. Wij kochten er twee voor Floris en wat zijn ze leuk! Ik laat ze je zien.

Wat is een magnetisch boek?

Een magnetisch boek ziet eruit als een gewoon boek. Aan de binnenkant tref je echter geen bladzijdes, maar een open ruimte waarin magneetjes zitten. De binnenkant van de kaft is een magnetisch bord waaraan je kind de magneten kan bevestigen er daar van alles op kan maken. Naast de magneten vind je in een magnetisch boek ook een set kaartjes, hierop staan voorbeelden van figuren die je kind na kan maken met de magneten. En volgens mij heb ik nog nooit zo vaak het voor magnetisch of magneten in een zin geschreven haha ?.

Is je kind klaar met spelen? Dan stop je alle magneten terug in het boek, je klapt deze dicht en bergt deze op.

Waarom is dit speelgoed zo leerzaam?

Naast leuk, is dit natuurlijk ontzettend leerzaam. Zo leert je kind figuren en vormen herkennen en leert je kind figuren namaken. Ook train je hiermee de fijne motoriek van je kind en tot slot stimuleer je zijn of haar fantasie.

Deze twee magnetische boeken kochten wij bij Zeeman

Wij kochten twee verschillende magnetische boeken bij Zeeman voor maar €4,99. Dat scheelt meer dan een tien euro met het magnetische boek dat wij destijds kochten!

We kochten er één met dieren en één met een pretpark. Floris maakte de dieren wat gemakkelijker na dan het pretpark, omdat daar meer kleuren in zaten en een aantal afbeeldingen dezelfde kleuren bevatten. Toch gaat zijn voorkeur uit naar het pretpark (snap ik, want die is zo leuk!) omdat hij daar zijn eigen pretpark van kan maken.

Handig om te weten:

  • De boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Ze kosten €4,99
  • Ik heb in ieder geval drie verschillende uitvoeringen gezien
  • Het dierenboek bestaat uit 58 onderdelen (8 kaarten en 50 magneten)
  • Het pretparkboek bestaat uit 60 onderdelen (16 kaarten en 44 magneten)
  • Bij ieder boek zitten voldoende kaartjes met voorbeelden om na te maken
  • De magneten zijn gemaakt van heel stevig karton

Deze magnetische boeken zijn een ontzettend leuk en betaalbaar alternatief voor de duurdere varianten. Maar weet je, op zich maakt dat niet eens zoveel uit. Ze zijn gewoon heel erg leuk en leerzaam en dat maakt dit hoe dan ook een te gekke budgettip. Ik hoop dat het bij jou thuis net zo’n succes zal zijn als hier!

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *