Home + Budgettip | 5x fijne musthaves van de Wibra #1

Budgettip | 5x fijne musthaves van de Wibra #1

Net wanneer ik de hand op de knip probeer te houden, zie ik in de winkels juist zoveel leuks. Zal je altijd zien, haha. Zo ook bij Wibra waar ik vorige week even met de jongens naar binnen liep voor een vest. Uiteindelijk zag ik zoveel leuks, dat ik besloot meteen foto’s te maken om met jullie te delen. Superleuke nieuwe dameskleding, maar juist ook praktische dingen en iets leuks voor de komende vakanties. Dit zijn de vijf leukste musthaves die ik spotte bij Wibra!

1. Nieuwe dameskleding

Hier word je toch helemaal vrolijk van?! Niet alleen van de kleurtjes, maar ook van de prijs. ik ben helemaal verliefd op het vestje, maar had deze graag gekocht met het groene shirt. Deze was er echter niet meer in mij  maat waardoor ik de set toch heb laten hangen. Jammer, want met een spijkerbroek en witte sneakers heb je juist zo’n leuke lente outfit.

  • Vest: €15,99
  • Shirts: €9,99 per stuk

2. Voor de Pasen!

Dit is toch te schattig? Ik zou deze heel graag willen vullen met paaseitjes al denk ik dat die pot zo leeg is. In mijn geval nu niet zo handig, maar het staat wel heel gezellig op tafel. De potten zijn er in twee lengtes.

  • Kleine pot met oren: € 3,99
  • Grote pot met oren: €4,99

3. Stoere trui voor jongens

Denk deze trui op een stoere skinny jeans en witte, hoge sneakers eronder. Spijkerjasje erop, sjaal om en je hebt een te gekke voorjaarsoutfit voor jongens. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten:

  • Snack Attac sweater: €10,99

4. Spellen voor de vakantie | Monopoly en Levensweg rivalen editie

Mijn twee lievelingsspellen voor twee personen, hoe leuk is dat?! Dat betekent dat je ook niet perse uren hoeft te spelen. Dat laatste is vooral bij Monopoly nog weleens lastig, zeker als ik deze met onze oudste zoon wil spelen. Heel leuk om alvast in huis te halen voor de komende vakanties en de zonnige weekenden in de tuin.

  • Per spel; €8,99

5. Koelkast organisers

Volgens de verkoopster gaan deze koelkast organisers ook heel hard. Snap ik wel als in naar onze eigen koelkast kijk. Ik heb nu spijt dat ik er geen één heb meegenomen voor het fruit dat ik koel wil bewaren. De organisers zijn er in verschillende formaten en vormen. Voor een paar euro kun je in ieder geval de boel lekker organiseren!

Welke van deze vijf musthaves vind jij het leukst of het handigst? Klets mee in de comments hieronder, op Instagram of op Facebook.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *