Home + Budgettip | 50 confetti cards om zelf kaarten te maken, gespot bij HEMA!

Budgettip | 50 confetti cards om zelf kaarten te maken, gespot bij HEMA!

Afgelopen zaterdag liep ik met Milan de HEMA in en viel mijn oog op dit leuke blikje met confetti cards van Paperfuel. In dit blikje zitten 50 ronde kaartjes. 10 daarvan zijn kant en klaar en de overige 40 kun je zelf inkleuren. Ideaal, want zo heb je altijd een originele kaartjes in huis die je zelf nog leuker en persoonlijker kunt maken! Ik laat het je zien!

Handig voor de juffenbedankjes

De komende periode is het weer voor heel veel cadeautjes. Althans, bij ons. We hebben veel verjaardagen, de juffenbedankjes (en voor de meester) komen er weer aan en zo zijn er nog wel een paar gelegenheden waarbij het leuk is er een kaartje bij te doen. Nu heb ik best veel in huis, maar ik heb geen voorraad kaarten en ik heb ook nauwelijks tijd deze zelf te maken. Dan wordt het eerder een label aan een cadeautje bijvoorbeeld of ik stempel een boodschap op een kaart of label. Ook leuk, maar niet altijd even origineel. Dat is met deze kaartjes wel anders!

Met deze confetti cards kan iedereen kaartjes maken

Zelf kaarten maken is leuk en dat heb ik ooit ook weleens gedaan (al was dat heel basic hoor). Ik heb die kaartjes ook weleens op Mamablogger laten zien, omdat dat kaartjes zijn die iedereen kan maken. Ik ben best creatief, maar heb daar lang niet altijd de tijd voor en dan vind ik het juist leuk iets te laten zien dat niet teveel tijd kost, maar ook heel leuk is en jullie ook zelf kunnen maken met minimale inspanning. Dat geldt ook voor deze confetti cards. In dit blik vind 50 rondje kaartjes met een diameter van 10 cm. 10 van die kaartjes zijn al helemaal klaar. De andere 40 zijn voorgedrukt en kun je zelf inkleuren, passend bij de persoon waarvoor de kaart bedoeld is of passend bij het cadeautje dat je iemand geeft.

Op die manier heb je dus altijd een origineel kaartje in huis! Op de achterkant heb je voldoende schrijfruimte en wat ik zelf heel leuk vind aan deze kaartjes is dat je deze ook als label kunt gebruiken aan een cadeau.

Zelf inkleuren!

Op de foto hierboven zie je het verschil tussen de kant en klare kaartjes en de kaartjes die je zelf nog even af moet maken. Het moeilijke gedeelte is al gedaan, jij hoeft deze alleen nog maar in te kleuren. Hoe leuk en handig is dat?!

Gespot bij HEMA

Ik vond deze confetti cards bij de HEMA in Waddinxveen. Ik durf niet te zeggen dat iedere HEMA deze verkoopt, want ik kon ze online niet vinden. Voor dit blikje betaalde ik €8,50 en dat betekent dat je €0,17 per kaartje betaalt. Dat is toch een fijne budgettip!

 

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *