Home + Budget outfit | Dit shopte ik bij Zeeman

Budget outfit | Dit shopte ik bij Zeeman

De scholen beginnen vandaag weer en we moeten waarschijnlijk ook weer snel aan het werk. Kortom, ondanks de hittegolf die wordt voorspeld komt de herfst dichterbij en dat zien we ook in de winkels. De nieuwe collectie druppelt binnen en ik word daar altijd een beetje hebberig van. Ik ben al in verschillende winkels wezen kijken naar wat de kleuren worden dit najaar, maar heb verder nog niets gekocht.

Behalve toen ik dit zag, want dit kon ik voor dat geld niet laten hangen. Ik zag ergens op Facebook de nieuwe collectie van Zeeman voorbij komen en vond dit echt enorm leuk. Toch eerst maar even in de winkel zelf gekeken of dat in het echt ook zo was en dat was het!

Dit shopte ik bij Zeeman

We zien dit najaar op veel verschillende kledingstukken de streep voorbij komen. Dan heb ik het niet over een streepjes print, maar over een enkele streep aan de zijkant van je broek, een colbertje, een rokje en een jurkje. Dat heeft dit rokje ook. Het is een grijs rokje van sweat stof met zakken, bordeauxrode veters en bordeauxrode strepen aan de zijkant. Leuk, maar hij werd nog leuker toen ik zag wat ‘ie kost: €6,99!

Daar kocht ik een bordeauxrood bomerjack/vest bij van €11,99!

Ik het korte filmpje hieronder laat ik het aan je zien.

Maar hoe staat deze budget outfit?

In het filmpje laat ik de kleding goed aan jullie zien, maar op de onderstaande foto’s kun je zien hoe het staat.

Dit setje zit echt enorm lekker en is niet alleen de ideale outfit naar een verjaardag of voor een doodgewone doordeweekse dag, maar het is ook een prima outfit om naar je werk te dragen. Juist omdat het zo comfortabel zit, voel je je er goed in en op de één of andere manier straal je dat dan ook uit vind ik.

Ze hadden het rokje en het vestje ook in het zwart dus als je die erbij zou kopen kun je het ook nog met elkaar combineren. Ik wilde een keer niet voor een helemaal zwarte outfit gaan en koos daarom voor deze, maar ik heb er geen seconde spijt van. En zeker niet voor die €19!

Wat vind je van mijn budget outfit van Zeeman uit deze nieuwe collectie? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 07:36

  Erg leuk!
  Ik ben zelf alleen niet zo lang dus twijfel altijd of zo’n rok me dan staat (lees: niet nog kleiner maakt).
  Staat jouw in ieder geval goed.

 2. Willy van der Vinne
  22 augustus 2016 / 09:49

  Wat een ontzettende leuke outfit, vooral voor dat geld .TOP!!!!!!!

 3. 23 augustus 2016 / 18:42

  Super leuke outfit. Ga snel even langs de zeeman! Het rokje is echt leuk!! Staat je goed 🙂