Home + Nieuwe zomerse sneakers!

Nieuwe zomerse sneakers!

Ik word helemaal blij van het zomerse weer en dat zie je ook terug in mijn kleding. Tijdens sombere, donkere dagen kies ik zelf ook eerder voor donkere kleuren, maar ik heb nu aardig wat nieuwe kleding geshopt en daar zit zeker meer kleur in. En dan wordt het dus ook tijd voor nieuwe, zomerse sneakers!

Ik ben gek op sneakers, zowel onder een rokje of jurkje als onder een jeans. Bij die laatste rol ik dan de pijpen op en stap ik het liefste met blote voeten mijn sneakers in.

En daar zit dan ook meteen de crux, want als je met je blote voeten in je sneakers wilt moeten ze ook wel erg lekker zitten en je moet dan ook geen last hebben van vervelende randjes waar je blaren van krijgt. We wandelen ook veel als het lekker weer is dus dat is zeker een voorwaarde.

Sneakers van Nelson

Ik kom regelmatig bij schoenenwinkel Nelson in Rotterdam en nam tijdens mijn zoektocht een kijkje in hun webshop. Ik was op zoek naar een neutrale kleur die ik bij zoveel mogelijk outfits kan combineren. Daarnaast moesten ze ook wel een netjes zijn vanwege werk, uitjes en etentjes en natuurlijk moesten ze comfortabel zijn. Blijft natuurlijk altijd een gok als je ze online bestelt, maar ik had eerder al goede ervaringen met het merk Poelman dus eigenlijk keek ik als eerste ook weer naar sneakers van dat merk.

Ik koos voor deze grijze sneakers met wat glitter erin. Het grappige is dat ik er in de winkel misschien meteen voorbij was gelopen vanwege de glitters. In een webshop zie je dat minder, maar wat staan ze leuk! Ik ben er echt ontzettend blij mee!

Zitten ze lekker?

Ze zitten heerlijk en ik woon er bijna in! Ik ben er enorm blij mee en ook voor de prijs hoefde ik het niet te laten. Ze kosten namelijk €59,99! Dat is nog eens een leuk prijsje. Toen het weer wat kouder was combineerde ik ze zo met een rokje.

Zo kan ik ook prima naar mijn werk toch?

Wat vind je van mijn nieuwe schoentjes? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Elise
    9 mei 2016 / 12:13

    Als ik ze zo in het schap had zien staan was ik ze voorbij gelopen.. Maar als je de ‘aan’ foto’s ziet dan staan ze super leuk! Goede aankoop dus!