Home + Budget Kids Fashion | Deze collectie van Just Small is wel erg leuk!

Budget Kids Fashion | Deze collectie van Just Small is wel erg leuk!

Op Facebook doe ik heel veel inspiratie op voor Mamablogger en voor deze blog was dat ook weer zo. Zelf had ik nog nooit van het merk Just Small gehoord, maar in een bepaalde Facebookgroep werd er flink over gesproken. Niet alleen omdat de collectie erg leuk én heel erg low budget is, maar ook omdat mensen de vergelijking trokken met de collectie van Z8. Bepaalde items lijken wel erg op elkaar, maar het prijsverschil is des te groter. Ik ben online gaan kijken, zocht de dichtstbijzijnde winkel op waar Just Small wordt verkocht, ben gaan vergelijken en moet bekennen dat ik ook twee items heb gekocht.

Just Small vs. Z8

Laat ik beginnen met de vergelijking tussen de collectie van Z8 en de nieuwe collectie van Little Small. Ik begrijp heel goed dat de vergelijking wordt gemaakt, zeker wat betreft broekjes.

Dit broekje is er ook in het zwart en ze kosten maar een tientje. En ja, ik vind ze echt lijken op de broekjes van Z8. Floris had de groene van Z8, maar omdat hij er constant mee door de tuin kroop is deze stuk gegaan. Eeuwig zonde, helemaal als je je bedenkt dat die broekjes rond de €35,- kosten. Dit broekje is net zo leuk en omdat hij zo goedkoop is, is het ook niet perse erg als hij dan kapot gaat. Die van Z8 voelen overigens wel wat dikker aan. Of deze daadwerkelijk eerder stuk gaat moet nog blijken, want ik heb deze groene weer gekocht voor Floris (tip: deze broekjes vallen wat langer dus je kunt het beste en maatje kleiner nemen).

Tijgers all over the place

Laten we eerlijk zijn ook in de afgelopen collectie van Z8 zagen we volop tijgers en in deze collectie van Just Small ook. Ik vind de bovenste twee truitjes het leukst. Ook voor deze betaal je maar een tientje.

Teksten en color blocking sweaters

Andere overeenkomsten zien we in deze truitjes: de teksten en de color blocking sweaters. Toevallig heb ik in de sale voor Floris ook een rood, wit, blauwe sweater gekocht:

Natuurlijk zijn ze niet hetzelfde en zit er echt wel verschil in, maar mocht Z8 buiten je budget liggen dan is Just Small wel een leuk alternatief. Zeker wanneer je een kind hebt dat zichzelf graag vies maakt en alles in no time verslijt.

Er zijn wel flinke overeenkomsten

Ik vind dit overigens best lastig, want er zijn wel flinke overeenkomsten. Tegelijkertijd vind ik ook dat er wel verschillen zijn en je duidelijk kunt zien wat van Z8 is van wat van Just Small. Toch vind ik Just Small een leuke toevoeging en vind ik het fijn dat er een kleurrijk alternatief is voor mensen die niet het budget hebben om Z8 te shoppen. En mocht je het budget wel hebben, maar simpelweg niet altijd heel dure kinderkleding willen kopen, dan is dit een heel leuke, nieuwe en budgetproof collectie voor jongetjes.

Let op: de maten lopen tot maat 98, maar de broekjes vallen wat langer. Wij hebben daarvan een maat kleiner genomen.

Wat vinden jullie hiervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Henriët
    20 juli 2019 / 18:33

    Ik heb er ook altijd goed kunnen slagen toen mijn zoontje kleiner was. En nu hij groter is hebben ze ook leuke items. Z8 is prachtig. Maar vind het voor naar school zonde om aan te trekken teminste de broeken.
    Want vraag we wel eens af mijn zoontje doet op school met zijn broeken?

  2. 20 juli 2019 / 19:20

    Ik vind Jola een leuke winkel. Maar inderdaad wel veel wat op z8 lijk. Toch koop ik er meestal wel wat look a like items.