Home + Nu al decembercadeautjes kopen? Ja, juist nu!

Nu al decembercadeautjes kopen? Ja, juist nu!

Waarschijnlijk ben je nu met vakantie of al aan het inpakken voor de komende vakantie. Misschien blijf je wel thuis en ben je andere leuke plannen aan het maken, maar waar je ook mee bezig bent, de kans is klein dat je nu al met Sinterklaas en Kerst bezig bent. Toch loont het de moeite om juist nu al te beginnen met het shoppen van de decembercadeautjes.

Waarom nu al decembercadeautjes kopen?

Er zijn verschillende redenen om nu al te beginnen met het verzamelen van de cadeautjes. De voornaamste reden is echter wel het spreiden van de kosten. December is al duur genoeg en dan is het fijn dat je je geld niet in één keer uit hoef te geven. Daarnaast gaat veel speelgoed deze periode in de uitverkoop waardoor je het speelgoed nu ook nog eens voordeliger koopt. Zo houd je in december zelf wat meer geld over.

Leuke cadeautips die je nu al heel voordelig shopt

Bij Lidl shop je het houten winkeltje nu voor maar €20,- en deze houten poppenhuizen voor maar €15,- Poppenhuistoebehoren hebben ze ook en koop je in setjes vanaf €5,- Dat zijn superleuke prijsjes om nu al te kopen.

Verder heeft Intertoys nu een 1 + 1 gratis actie met o.a. veel spelletjes. Ook zie je nu veel reisspelletjes in de winkels. Dat zijn perfecte schoencadeautjes.

Bol.com heeft overigens ook korting op speelgoed.

Tot slot zou je ook al eens rond kunnen kijken op AliExpress. Daar kocht ik ook altijd leuke schoencadeautjes en omdat het soms even kan duren voor het binnen is, is het helemaal geen gek idee om nu al te kijken en te bestellen. Daar heb je soms dingen die in Nederland niet verkocht worden.

Overige redenen om nu al decembercadeautjes te kopen

Het spreiden van de kosten is dus de belangrijkste reden om nu al te shoppen voor decembercadeautjes. Dat is echter niet de enige reden:

 • December is vaak al erg druk, het scheelt dan enorm dat je niet tig keer de stad in hoeft.
 • Populaire items gaan in die maanden heel hard met het risico dat het dan niet meer leverbaar is. Nu al in huis halen zou dus handig zijn.
 • De prijs. Soms stijgen de prijzen bij populaire producten.
 • Je doet geen impuls aankopen en bent je bewust van wat je koopt.

Zijn jullie nu ook al begonnen met het shoppen van de decembercadeautjes? Waarom wel of niet? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Leonie
  21 juli 2019 / 11:52

  Ik deed dat ook altijd. Vooraf al eea inslaan. In oktober komen dan alle speelgoed boeken… en dan blijkt dat de kinderen hele andere ideeen hebben. Ik vind dat ze iets mogen krijgen wat ze graag willen en tja daar zat ik met alle prullen waar ze vervolgens niets mee deden….. in december zijn mijn beide kids ook jarig en leggen we ook graag nog wat onder de boom.

  Ik wacht dus echt tot ik weet wat ze graag willen. Scheelt een hoop,spullen wegdoen over een jaar. Daarbij doen we vaak een theaterbezoek, bioscoopbon en verlening van de Museumjaarkaart in de zak onder de boom of voor hun verjaardag.

  Ook doe ik maar 3 kado’s in de zak en dan nog een boek (via de boekenweek op school) en een nuttig kado (pyjama, broek oid) staat de teller toch op 5 maar blijft het beperkt. Ze krijgen al zo veel.

 2. Carolien
  4 oktober 2019 / 07:50

  Ja hier ook december klaar, krijgen van ons 1a2 cadeau. Van opa een cadeau samen, en iets functioneel ondergoed/pyjama etc. Hier vooral Lego wat ze willen, dus makkelijk. Koop vaak iets extra’s dan geven we bij de kerst ook cadeau. De meeste vriendinnen vinden mij gek, maar heerlijk geen stress etc.