Home + Budget interieur | Deze Action toppers zijn ook heel erg leuk om kinderboeken in op te bergen

Budget interieur | Deze Action toppers zijn ook heel erg leuk om kinderboeken in op te bergen

Als Action met nieuwe producten komt, zitten er altijd van die items bij waar het halve land voor naar de winkel rent. In no time zijn ze dan overal uitverkocht en de vraag blijkt dan weer groter dan het aanbod. Er zijn weer twee nieuwe items die nu al enorm gewild zijn; de nieuwe Action toppers. Vooral de nieuwe, hoge plantenbakken. Ik zag ze op een interieurgroep op Facebook, reed naar de Action en daar kreeg ik te horen dat de vraag al enorm groot is naar deze plantenbakken omdat meer mensen deze hadden gezien op Facebook. Oké, op naar een ander filiaal dan maar, want ik heb er een leuk idee mee welke ik graag met jullie wil delen…

Zoektocht naar dé Action plantenbak

We reden naar Zoetermeer in de hoop dat ze daar de plantenbakken wel zouden hebben. Ik zag ze niet, vroeg het aan een medewerker en die vertelde dat er een ware run op is en dat ze vanmorgen de laatste heeft verkocht. Balen! We besloten even te gaan lunchen en Patrick vond een ander filiaal in Zoetermeer op vijf minuten rijden bij ons vandaan. En ja hoor, daar hadden ze nog twee hoge plantenbakken!

De plantenbakken zijn er in twee maten. De hoge kost €9,95 en de lage €5,95. De hoge heeft de volgende afmetingen: 19 x 19 x 58.

Het is superleuk er twee naast elkaar te zetten met een plant erin, maar je kunt hem ook gebruiken voor… kinderboekjes! Kinderboekjes worden niet meer neergezet in een kast, maar krijgen steeds vaker een zichtbare plek in de kinderkamer. Dat is ook niet zo gek, want de kaften zijn vaak ontzettend mooi.

Wij hebben boven bijna alleen maar schuine wanden dus plankjes ophangen wordt voor ons wat lastig. Ook veranderen we nog weleens wat en dan wil ik niet vast zitten aan plankjes aan de muur. Kortom, het is leuk om iets te hebben wat ik naast Milans bed zou kunnen zetten zodat hij zelf een boek kan pakken. Ook staat het wel stoer zo…

Nu staan er maar twee boeken in, maar je kunt hem natuurlijk helemaal vullen. Er kan verrassend veel in!

De storage krat

Een ander hot item op dit moment is de storage krat op wieltjes. Deze is er ook in twee formaten: klein (34x35x22cm) voor €4,95 en groot (38x28x25cm) voor €7,95. Ik heb de kleine en ook daar past heel veel in, we hebben er nu wat boekjes van Floris in gedaan, maar je kunt er natuurlijk van alles in doen.

Je zou het kistje zelfs nog in de kleur van de kinderkamer kunnen verven of spuiten, maar zo is ‘ie ook heel erg leuk.

En natuurlijk is de plantenbak ook gewoon erg tof met een plant erin. Je kunt hem dus ook gewoon voor jezelf houden 😉

Wat vinden jullie van deze nieuwe Action toppers? Als je ze leuk vindt, is het aan te raden snel te gaan kijken, want ze gaan weer mega hard.

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. 11 augustus 2019 / 08:07

    Beide leuk. De plantenbakken inderdaad ook op Facebook gezien. En ik geloof het graag, een hype, dus snel uitverkocht.
    Ik ga komende week weer eens snuffelen bij Action.