Home + Budget Baby | Review Action luiertas!

Budget Baby | Review Action luiertas!

Hij ligt hier al een paar weken in huis, maar het lukte mij niet eerder er een blog over te schrijven. Toch wilde ik hem wel graag met jullie delen, want luiertassen zijn over het algemeen behoorlijk prijzig. Ik betaalde destijds voor Milans luiertas van Lief! Lifestyle ruim €75 en dat is zeven jaar later echt geen uitzondering meer. Het is zelfs bijzonder als je een goedkoop exemplaar vindt!

Deze luiertas vond ik bij Action voor maar €6,89 en ik wilde weleens weten of het ook echt wat was.

Review Action luiertas

Het uiterlijk van de luiertas

De tas is heel basic zwart en het voorvak heeft een monochrome print van witte driehoekjes. De tas oogt en voelt stevig en past bij veel verschillende kinderwagens. Je ziet veel wagens met een ‘all black’ frame en daar past de tas erg goed bij. De luiertas heeft twee handvatten en een schouderband die je er zelf op kan doen. Aan de zijkanten zitten vakjes die aan de bovenkant zijn afgewerkt met elastiek voor bekers en flesjes. Ook het voorvak is best ruim.

De binnenkant van de luiertas

De binnenkant is ruim en er zitten twee vakken in. Genoeg ruimte dus voor alle spullen die je mee moet nemen! Verder zit er een wit verschoningsmatje in die je gemakkelijk schoon kunt maken en makkelijk op te vouwen is. Je maakt hem vast met klittenband.

Conclusie

Dit is een heel fijne tas voor een nog fijnere prijs! Er is helemaal niets mis mee en hij is vooral praktisch. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed en je zult er ongetwijfeld veel plezier van hebben. En laten we eerlijk zijn, €6,89 is toch wel een verademing tussen al dat dure babyspul?

Wat vind jij van deze luiertas van Action? Of gebruik je hem? Zo ja, wat is dan je mening over de tas? Laat het me weten in de comments hieronder.

P.s. Ik heb de tas zelf gekocht en ben dus niet gesponsord door Action voor deze review.

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. Rebecca
  3 mei 2017 / 08:53

  Ha, ik heb een luiertas bij de Kruidvat gekocht voor nog geen 10 euro. Nog steeds blij mee!

 2. Jolanda
  14 december 2017 / 14:28

  Ze verkopen hem nog steeds en ik ben er heel blij mee. Ook genoeg ruimte voor mijn handkolf en attributen, naast de luiertjes, doekjes en rompertjes.

 3. Ilse
  2 februari 2018 / 11:21

  Blij jouw post te vinden, want ik had hem ook al gespot bij action, nu met leuk pijltjesmotief. Aangezien ik nog twijfelde of het wel wat was, ben ik blij te lezen dat ik hem gewoon kan kopen en dat ga ik dus gauw doen! Prijs is erg fijn, zo’n onzin dat een luiertas 89 euro moet kosten. Dus bedankt!

 4. Laura
  28 mei 2018 / 15:44

  Wij gebruiken deze luiertas (donkerblauwe variant met sterren) nu een half jaar en zijn er erg blij mee. Het is een degelijke en handige tas die er leuk uit ziet 🙂