Home + Budget Baby | Positiekleding bij Lidl?!

Budget Baby | Positiekleding bij Lidl?!

De vorige Budget Baby was een groot succes en hoewel het dit keer niet gaat om spullen voor de baby, heb je dit tijdens een zwangerschap wel heel hard nodig: positiekleding. Daarom vond ik dat dit wel in deze rubriek paste. Bij positiekleding denk ik meteen aan winkels als Prénatal, H&M, C&A, Noppies etc., maar laten we eerlijk zijn, heel goedkoop is het allemaal niet. Zeker niet als je uitrekent hoe lang je het draagt. Met gewone stretch jurkjes kom je immers ook al een heel eind.

Ik heb nu twee positiebroeken besteld en als ik heel eerlijk ben draag ik nog veel liever mijn eigen jurkjes. Het zit niet alleen lekkerder, maar mijn buik(je) komt er mooier in uit. Maar goed, de komende tijd gaat die buik wel groeien en zal ik toch echt wat meer positiekleding aan moeten schaffen. Hoog tijd om rond te kijken dus!

Positiekleding van Lidl

Bij toeval kwam ik erachter dat Lidl positiekleding verkoopt. Het verbaasde me, maar tegelijkertijd ook weer niet. Ze verkopen wel meer kleding. Ik zal niet zeggen dat ik alles even leuk vind, maar voor de zomer zie ik best wel leuke en praktische kledingstukken!

Deze jurkjes en leggings vind ik het leukst. Ook  om naar kantoor te dragen. Leuke sneakers eronder en het is al snel goed. En nu het nog wat kouder is, draag ik sowieso nog veel panty’s. De jurkjes kosten €7,99 per stuk en de panty’s en leggings €4,99!

T-shirtjes en tops zijn altijd handig en heb ik van de zomer ook echt nodig. Die met de bloemen is niet aan mij besteed, maar de gestippelde en effen wel. Zeker onder een leuk jasje bijvoorbeeld. Ze kosten beiden €4,99 per stuk.

Tot slot iets waar ik niet mee over straat zou gaan, maar wel heel graag mee neer plof op de bank en dat zijn deze joggingbroeken.

Ik bedenk me net dat ik in die donkerblauwe en zwarte nog wel de voordeur open durf te doen voor de pakketjes man 😉 Deze joggingbroeken kosten €8,99.

Er zitten dus best leuke dingen tussen en voor heel fijne prijsjes die zeker wel de moeite waard zijn. Verder zijn er nog gewone leggings, tuniekjes en voedings-BH’s.

Waar kocht jij je positiekleding en wat was je favoriete winkel of merk voor positiekleding? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 26 april 2017 / 07:47

    De panty’s zijn helaas geen aanrader, want die lubberen uit zo boven bij de buik. Kun je beter die van de H&M pakken want die blijven heel mooi in vorm en zijn eigenlijk ook helemaal niet duur!
    Verder geen kleding van lidl geprobeerd qua positiekleding dan. Maar denk dat ik vandaag wel even voor zo’n topje ga. Toch fijn zo in die laatste weken!