Budget Baby | Fotokaarten en invulkaarten van Action!

Deze vakantie geef ik toe aan mijn enorme nesteldrang. Ik heb mij in mijn hoofd gehaald dat alles geverfd moet worden en gelukkig wat Patrick het daar wel mee eens. Alles wordt voorzien van een nieuwe laag verf er gaan heel wat kwasten, rollers en schuurpapier doorheen. Gisteren zijn we even langs de Action gereden voor nieuwe verfspullen en toen we nog een rondje liepen kwamen we blikjes tegen met invulkaarten voor het kraambezoek en mijlpaalkaarten om foto’s mee te maken.

Ik besloot een blikje mee te nemen met de mijlpaalkaarten om aan jullie te laten zien.

Er zijn twee soorten kaarten: de mijlpaal fotokaarten en de invulkaarten voor de kraamvisite, beiden zijn ze er voor jongens en meisjes. Per blikje betaal je €2,95.

Wat ik handig vindt hieraan is dat je de kaartjes daarna weer netjes op kunt bergen in het blikje en je ze vervolgens kunt bewaren voor later.

De kraamvisitekaartjes

De kraamvisitekaartjes geef je aan je kraamvisite en je laat ieder van hen een kaartje invullen. Hierop staan een aantal vragen waaronder: ‘ik ben……….’, ‘ik ken je moeder van….’ ‘ik ken je vader van…….’, ik vind je het meeste lijken op…….’, ‘Mijn wens voor jou is…….’

Dit zijn heel leuke en waardevolle herinneringen voor later, zeker wanneer je nog opa’s en oma’s hebt die naar hun achterkleinkind komen kijken.

De mijlpaal fotokaarten

De mijlpaal fotokaarten kennen we inmiddels wel, maar ze blijven leuk. Ook op deze kaartjes kun je de datum schrijven en daarna bewaren in het blikje.

Je kunt ze het hele eerste jaar door gebruiken dus je bent voorlopig wel even zoet 😉

Het is gewoon een heel leuk cadeautje om te geven of natuurlijk om voor jezelf te kopen. Je kunt ze ook afwisselen met andere kaartjes zodat de foto’s iedere keer weer anders zijn. Het is maar net wat je wilt, maar voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Ik kan niet wachten om er foto’s mee te maken van ons kleine ventje! Nog heel even geduld hebben…

Bewaren

Volg:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge