Home + Achter de schermen | Unboxing de ‘Back to Work’ BlogBox!

Achter de schermen | Unboxing de ‘Back to Work’ BlogBox!

De meeste vakanties zitten er nu op en dat betekent dat veel van ons weer lekker aan het werk zijn. De één weer fulltime op kantoor, de ander nog steeds thuis en weer de ander werkt deels thuis en deels op kantoor. Ik behoor tot die laatste categorie en moet zeggen dat ik dat wel een fijne verdeling vind. Zeker als Floris straks ook op school zit. In het kader van ‘Back to Work’ kreeg ik van PR-bureau ‘RVG Media en Impact’ een BlogBox die het werk, thuis of op kantoor, een stuk gemakkelijker maakt. Ik laat je zien wat erin zit.

Kers op de taart

Het ontvangen van dit soort pakketten is de kers op de taart voor veel bloggers. Het voelt een beetje als een kerstpakket. Je weet nog niet wat erin zit en het uitpakken is een feestje. Het blijft bijzonder dat een pr-bureau jou uitkiest om je zo’n box te sturen. En de BlogBox is gewoon extra speciaal. Aan iedere box zit een thema verbonden en daar worden leuke en nuttige items bij gezocht. Daarna wordt de box extra leuk ingepakt en verzonden met alle info die je nodig hebt. Je verheugt je er echt op als je weet dat ‘ie eraan komt!

Voor hij binnen was kreeg ik een mailtje waarin stond dat je eerst wat te drinken moest pakken en daarna kon je meteen wat lekkers pakken, zie de foto’s hierboven. Dat was alvast een goed begin!

Draadloze koptelefoon van Nedis

Effectief werken

Als ik thuis aan het werk ben is het nooit echt rustig. Floris is nog thuis en die vraagt uiteraard aandacht. Logisch, maar het is niet altijd even praktisch. En als ik een keer alleen ben heb je te maken met omgevingsgeluiden die af kunnen leiden. De vaatwasser of wasmachine die klaar is, spelende kinderen, de vuilniswagen etc. Ik vind het nooit erg, maar wanneer je je moet concentreren is het fijn wanneer je je af kunt sluiten.

De Nedis® Bluetooth® 5.0 over-ear-koptelefoon met ondersteuning voor spraakbesturing blijkt een uitkomst! Zodra ik thuis moet werken zet ik deze koptelefoon op en kan ik me echt even afsluiten. Deze koptelefoon heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur en kan gelukkig ook worden gebruikt met de meegeleverde audiokabel. Bovendien is deze te gebruiken met Google Assistant en Siri, zodat je kunt vragen om je muziek te starten, routeaanwijzingen of online informatie te geven, en nog veel meer.

Deze koptelefoon kost overigens maar €28,04!

De Reisenthel paraplu

Lopend, fietsend of het openbaar vervoer

Ik ga bijna altijd met de fiets naar het werk. Voor die tijd breng ik de jongens nog weg (althans, met Milan rijd ik een klein stukje mee), vervolgens sta ik op het schoolplein met Floris en daarna moet ik een kwartier fietsen naar mijn werk. Heerlijk wanneer het droog is, maar wanneer het regent is het toch een beetje jammer… Met deze paraplu van Reisenthel & Knirps gaat het vast beter. Hij kan plat in je tas waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

Knirps is al decennia lang marktleider in paraplu’s. Dit najaar slaan Reisenthel en Knirps de handen in één. Met als resultaat zoveel méér dan een paraplu. Het is een combinatie van de Reisenthel stijl en duurzaamheid met de bekende Knirps technologie. De paraplu’s zijn smal, lichtgewicht, duurzaam – want gemaakt van gerecycled PET materiaal, kunnen tegen een stootje en zijn super fashionable.

Bambook uitwisbare notitieboek

Effectiviteit en duurzaamheid

Maar er is meer. In de box zat ook een schrijfblok van BamBook. Ik heb een iPad voor mijn werk waar ik in One Note tig aantekeningen en takenlijstjes heb staan. Dit werkt voor mij perfect omdat ik daar alles kan bundelen en overal in One Note kan. Maar naast mij iPad ligt een schrift waarin ik iedere dag een to-do lijstje maak met de kleinere taken die ik die dag moet doen. Bijvoorbeeld iemand terugbellen, mailen een bericht op het intranet zetten etc.

Met BamBook heb je een voordeel van kunnen blijven schrijven, maar ook van eenvoudig wissen en opnieuw gebruiken. Hierdoor werk je altijd in hetzelfde notitieblok en word je gedwongen te kiezen welke aantekeningen je bewaart (kan eenvoudig via de app van BamBook) en welke je wist. Perfect voor die to-do lijstjes en natuurlijk ontzettend duurzaam!

Dankzij het formaat past deze Deskbook perfect voor je toetsenbord en heb je dus altijd jouw uitwisbaar schrijfblokbinnen handbereik voor een ad-hoc taak of snelle notitie tussendoor.

Smart Fresh Eco vershouddozen van Curver

Gezonde én budgetvriendelijke lunches

Op mijn werk kun je iedere dag de heerlijkste, vers gemaakte broodjes bestellen. We hebben het “broodje van de week” en kunnen daarnaast ook nog andere, belegde broodjes bestellen. Heel verleidelijk om iedere keer wat te bestellen, maar het is niet echt goed voor je portemonnee. Daarom mag ik van mijzelf alleen op vrijdag een broodje bestellen en de rest van de kantoordagen neem ik mijn eigen lunch en fruit mee.

De vershouddozen van Curver zijn hiervoor ideaal. Nieuw aan de Smart Eco-lijn is dat deze producten gemaakt zijn van 100% gerecycled PP (polypropyleen) waardoor het dus ook nog een duurzame oplossing is voor het bewaren, meenemen en/of verwarmen van je voedsel! De Smart Fresh Eco lijn van Curver, bestaat uit diverse oplossingen geschikt voor het bewaren van voedingsmiddelen in de koelkast en diepvries. Omdat de deksels transparant zijn kun je gemakkelijk ziet wat er in de doos zit. De vershouddozen zijn 100% lucht- en waterdicht dankzij een beveiligde sluiting met geïntegreerde seal en zijn ook geschikt voor gebruik in de magnetron (met deksel los op de bak) en vaatwasser. Wel zo handig!

Case Logic laptoptas

Privé & werk balans

Voornamelijk thuis werken, of vrijwel altijd op kantoor, we zien dat iedereen hier steeds meer in afwisselt. Zelf vind ik de combinatie heerlijk. Ik werk nu 2,5 dag op kantoor en 1,5 dag thuis. Als Floris straks ook naar school gaat wil ik het thuiswerken ook afwisselen met werken op een andere locatie. En als ik dan elders ga werken, dan is een goede laptoptas ideaal. Ik ontving deze ruime tas van Case Logic die overal bij past en handige functies heeft. Hiermee is hij perfect om mijn 15,6″-laptop en andere benodigdheden mee te nemen waaronder mijn iPad. Met maar liefst 25 jaar garantie ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Hij bevat meerdere vakken met ritssluiting en achterop de tas zit een band waarmee je de tas vast kan maken aan je trolley koffer. Handig!

liefs

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *