Home + Binnen kijken | Mijn favoriete woonaccessoires in onze woonkamer!

Binnen kijken | Mijn favoriete woonaccessoires in onze woonkamer!

Dit is een post die ik al een tijdje wilde plaatsen, maar op de één of andere manier nam ik de tijd er niet voor om foto’s te nemen. Nu besefte ik dat ik al aardig wat op de foto had staan en ik er nog maar een paar bij hoefde te maken. Vandaag deel ik dus mijn favoriete woonaccessoires in onze woonkamer met jullie. Ik houd er heel erg van om alles aan te kleden en ik wissel ook nog regelmatig. Ik koop niet zo heel vaak meer iets nieuws, maar ik wissel ze van plek of voeg er iets aan toe zodat het toch weer een heel andere look krijgt.

Nu ben ik het type dat heel netjes en schoon is, maar ik houd wel van gezelligheid. Onze woonkamer is dus wel goed aangekleed en staat vol met persoonlijke en leuke spullen. Wel overzichtelijk en niet té vol, maar ik kan mij best voorstellen dat mensen het vol vinden.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, dus kijken jullie mee naar onze woonaccessoires?

Toen ik vorige week mijn zelf gemaakte pallet tafel liet zien, kreeg ik ook veel reacties op deze huisjes. Ik zag ze vorig jaar bij de Intratuin en wilde ze heel graag hebben. Het was nog een hele zoektocht, want ze stonden gepresenteerd in een kast en zelfs personeel wist niet waar ze precies stonden, maar uiteindelijk had ik ze en ben ik er nog steeds iedere dag heel blij mee!

Deze lichtbak hebben we ook zelf gemaakt en staat op mijn bureau. Het is nog altijd een blikvanger als je binnenkomt. ’s Avonds staat hij ook erg gezellig.

Ik wissel wel regelmatig wat af in de vensterbank. Nu staan er mintkleurige vazen in met bloesemtakken. Het ei is van steigerhout (van de Action). De kozijnen willen we deze zomer aanpakken. Het zijn hardhouten kozijnen en door de jaren heen is er veel lekkage geweest. Dit gaat nu redelijk goed en daarom durven we eindelijk de kozijnen aan te pakken. Alles wordt opnieuw geverfd en ik wil ook graag een nieuwe vensterbank. Het ei heb ik aan het einde van tweede Paasdag weggehaald.

Deze klok is zo ontzettend leuk! Ook deze kocht ik bij Intratuin en is van Karlsson. Deze boekenklok was overal in no time uitverkocht dus toen ik hem daar zag heb ik hem toch maar gekocht. Deze klok staat er overigens meer voor de sier en is handig als ik aan mijn bureau zit.

Weer een klok 😉 Deze Riviera Maison klok wilde ik heel erg graag hebben, want de vorige klok hadden we al sinds we samen wonen en was niet echt onze smaak meer. Toch is dit niet een klok die je even snel koopt, want hij is best prijzig voor zo’n klein klokje. Kerst 2014 kreeg ik hem en ik was zo verrast! Ben er heel blij mee!

Deze heb je misschien al eens voorbij zien komen. Deze windlichten zijn ook van Riviera Maison en zijn tijdloos. Ik heb ze al een hele tijd en maak ze iedere keer anders op. Ik pas ze aan aan het seizoen en de feestdagen. Komende week laat ik je zien wat ik er na de Pasen mee ga doen. Dit wordt best bijzonder…

Dit waren mijn favoriete woonaccessoires in de woonkamer. Nu heb ik nog veel meer leuks, zo spaar ik bijvoorbeeld kleine heiligbeelden ( ja echt!) en die hebben ook een mooi plekje. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

  • 29 maart 2016 / 07:28

   Dank, maar ik heb geen stolpen gefotografeerd hoor 😉 Misschien bedoel je de windlichten? En welke klok? Ben nu wel heel benieuwd

 1. wilma
  29 maart 2016 / 09:08

  Mooi die huisjes ik ben zelf een echte huisjesfan.

 2. 29 maart 2016 / 09:10

  Hier ook wel een accessoires fan, alleen maakt het zonder al die accessoires zoveel makkelijker schoon! Dus hier houd ik het bescheiden met alle pronk stukken

 3. 29 maart 2016 / 10:38

  Die boekenklok vind ik echt heel leuk. Wat een leuke blog zo. Binnenkijken bij anderen is ook gewoon heel leuk!

 4. Susanne
  29 maart 2016 / 11:00

  Bij de Xenos hadden ze ook van die huisjes en ik heb ze beplakt met een printje van een foto.

 5. 30 maart 2016 / 09:21

  Leuke accessoires, vooral die windlichten zijn erg leuk 🙂 Liefs Marjon