Home + Back to School #5 | High School sweethearts! De leukste gepersonaliseerde schoolspullen!

Back to School #5 | High School sweethearts! De leukste gepersonaliseerde schoolspullen!

Hoe zit het met jullie? Genieten jullie nog lekker van de vakantie of zijn jullie alweer toe aan het ritme en de structuur van het schoolleven? Wij genieten nog heerlijk van de vakantie en voor mijn gevoel gaat deze ook sneller dan voorgaande jaren. Misschien komt dat door het lekkere weer. In ieder geval duurt het nu niet lang meer voordat de scholen beginnen en hoewel ik het al heb gehad over leuke schoolspullen is het vandaag tijd voor gepersonaliseerde schoolspullen met een Amerikaans High School tintje. Die zijn niet alleen handig, maar ook heel erg tof!

High School sweetheart

Amerikaanse High Schools spreken hier in Nederland tot de verbeelding, maar het sfeertje kennen we allemaal wel. Gangen vol lockers, cheerleaders en knappe jongens in baseball vesten. Hier draagt mijn eigen knappe jongetje een donkerblauw baseball vest met zijn eigen naam erop! Zie je het lettertype van zijn naam? Dat past perfect bij dit sfeertje!

Moeders van mijn leeftijd kennen allemaal ‘Saved by the Bell’ nog wel en inmiddels kijken we massaal naar Riverdale. Tussen beide series zit dik 20 jaar (God, wat voel ik mij nu oud!), maar het Baseball vest is ‘classic’ en dat zal ‘ie voorlopig ook wel blijven.

Dit is een ideaal vest wanneer het wat frisser wordt, maar nog wel lekker genoeg is om geen jas aan te hoeven. Heel fijn met buiten spelen en als het wel kouder is draag je hem toch gewoon naar school met een t-shirt eronder?

Ik bestelde dit vest voor Milan bij Bulbby. Hier bestelden we met Koningsdag ook de spulletjes voor Milan en Floris en dat is ons goed bevallen. Ik kreeg de vraag of ik nu schoolspullen wilde bestellen. Dat wilde ik wel, zeker toen ik dit vest zag!

Wil je ook zo’n vest? Je bent dan nog ruim op tijd, want ze leveren heel snel!

Nieuwe rugtas!

Vorige week liet ik mijn favoriete rugtassen al zien en ik vertelde over de trend van rechthoekige rugtassen. Ik zag bij Bulbby de urban rugtas en deze heeft dezelfde rechthoekige vorm en zijn een stuk voordeliger! Ook hier kun je zelf tekst op laten zetten. Milan mocht de kleur uitzoeken en het werd een bordeauxrode. Samen zochten we de opdruk uit en het werd een cirkel met zijn naam erin;

Deze tas is wel heel stoer! Hij is nu overigens afgeprijsd voor €29,95! Dat is een heel stuk beter dan de dure tassen van €70,-! En ja, ze zijn net zo stevig! Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, opdrukken en lettertypes. Zo maak je deze urban tas helemaal naar wens.

Wij zijn inmiddels wel klaar voor dit gloednieuwe schooljaar! Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *